Doblolorun otomatik camı hak.

aynen dediğin gibi abi. her türlü kahrımı çekti valla. 1 ton yükle çook eskişehire gidip gelmişimdir. direksiyon baya bi hafifliyodu onun dışında hiçbirşey olmadı valla. maşşallah. 🙂

d3 üme kıyamıyorum.ha kıymış olsaydım da d1 kadar dayanamaz dı galiba.bu biraz fazla suni yemle beslenmiş gibi sanki.😀😀😀

d3ler biraz narin abi.

bizde kibar davranıyoz artık ona göre.

ya bu deveyi gütcen ya bu diyardan gitcen abi. arabayla hoş anılar yaşamak istiyosan onun sana olduğu gibi senin de ona saygı duyman lazım 🙂🙂

aynen.arabaya göre muamele yapıyoz mecburen bizde.

ben de sizlerin araçlarınıza karşı sergilemiş olduğunuz bu nazik tavırlarınızı görerek d3 alamıyorum 🙂 çünkü ben bununla yaptıklarımı onunla da yapıcam. bana problem yaratacak. şu bağ bahçe işleri raya girene kadar erteleyeceğim 🙂

onunla yaptıklarını yapmana müsade edeceğini sanmıyorum zaten.😀😀😀

geçen haftasonu uzun yola cıktım 110 km malatya-darende arası araba zaman zaman şişiyo kısa süre sonra tekrar açılıyor.bunu gidişinden anlık tüketimden de net anlayabiliyorum.genelde 4.viteste biraz yüklenince geçiyor.km 12500 bakımlar yeni.acaba bunun sebebi ne olabilir acaba istanbula gidip gelirkende bir defa şişme oldu o zaman 7 binlerdeydi.bu şişmenin sebebi ne olabilir acaba
not:12 yıldır araba kullanıyorum lütfen kullanıcı kusuru değil kusuru arabada arayınız.

işte onu çok iyi öğrendim sizlerin sayesinde abi. muhtemelen bu duracak kendime bir linea falan düşünüyorum 🙂🙂
mehmet ali abi yine kızacak ama napalım şartlar böyle 🙂🙂

sığmıyoruz.aile kalabalık olmasa bende linea düşünürdüm ama dobloya zor sığıyoruz.

aklımda bir de logan vardı abi. mcv 7 kişilik. geçen hafta gittim renoya. aracın üretimi durmuş. yenisi gelcekmiş. yoksa alıyodum. kısmet değilmiş. napalım 🙂
benim için en önemli şey yakıt. aracın donanım seviyesinin hiçbir önemi yok. yakıt ve vergi az olsun başka bişey beklemem bir araçtan 🙂

dacıayı kamyonet ten çıkarmışlar diye duynuştum.ondan olabilir mi.ama d1 kadar bile konfor yok o araçta fethi.iş için olur ama hususi kullanacaksan alma derim.

abi normalde kullanıyorum amcamda var. blackline serisi. gayet hoş. doblo kadar yaylanmasa da yakıtı için hiç sesimi çıkarmam. 🙂

cam çerçevesinin kırılması konusu yeni araç alım kriterlerine varmış.
**** logan MCV bölümüne mi taşısanız bunları acaba?

haklısın mete abi. kusura bakma 🙂

rica ederim.
daha verimli olur diye düşünmüştüm de *lar çıkınca bir daha düşünmedim de değil..

işte onu çok iyi öğrendim sizlerin sayesinde abi. muhtemelen bu duracak kendime bir linea falan düşünüyorum 🙂🙂
mehmet ali abi yine kızacak ama napalım şartlar böyle 🙂🙂

yok yok artık kızmıyorum... kur sen teamlineayı misafir olarak geliriz sana.. belki orada daha az üzülürüz..!! 🙁anladın sen onu...*rolleyes*

Back