Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

hararet yapan araç stop edilmemeli rolantide çalıştırılıp kalorifer son kademeye açılmalı
bunun faydası ne?
kalorifer motordaki sıcaklığın düşmesine yardımcı oluyor. rolantide oluncada sürekli radyatorde su devirdaim olduğu için soğuma çok çabuk gerçekleşebiliyor.

hararet yapan araç stop edilmemeli rolantide çalıştırılıp kalorifer son kademeye açılmalı
bunun faydası ne?
kalorifer motordaki sıcaklığın düşmesine yardımcı oluyor. rolantide oluncada sürekli radyatorde su devirdaim olduğu için soğuma çok çabuk gerçekleşebiliyor.
teşekkürler

Bilgiler için teşekkürler..

hey maşşallah. oğuz o ne öyle aynadan farkı yok yaw. 🙂

arka bagaj kapısı amatisörleri soguk havalarda tam yukarıya kaldıramıyor sıcak havada tam kalkıyor acaba amatisörün bozuk olduğundanmıdır yoksa soguk havada tam kalkmaması normalmidir bilgi veren arkadaşımıza şimdiden teşekkürler...

yeni taksak ayni sorunu yaşarmıyız acaba benim doblo 2004 model hiç amatisör değişmedi.

bagaj amortisörlerini değiştirme zamanı gelmiş

bizimki 6 yılda bozulammaıştı 96 bindeydi d1

çok fark yoksa orjinali daha iyi olur.

orjinal orjinal *tup*

biraz baktım 106 sayfaya bakamadım ama bugun farkettiğim bi özellik daha dobloda..emniyet kemeri takılmadığı zaman uyarı sesi verirken sinyal verdiğimizde sinyal sesi gelmiyor 🙂 ilginç bi özellik yada iki ses aynı anda vermiyor 🙂

ilginç bişey ama şimdi bi deniyeyim amasinyal sesi zaten çok az bi ses duyulmayabilir

yok ötmüyorken bile sinyalin sesi gelmiyor bugün iyice dikkat ettim 🙂 ara sıra susuyor ya ikaz sesi o sıra da da sinyal verince sinyal sesini alamıyoruz 🙂

Sinyal Sesini uzun süre dinleme imkanınız olursa dikkat edin bir yerden sonra sanki başa dönüyormuş gibi çıtçıt yapıyor. Ayrıca bugün Aracımı detaylı bir temizlikten geçirdim ve Krikoya bir göz atayım dedim. Kriko malzemelerinin yanında poşet içinde 5 - 7,5 - 10 - 15 - 20 Numaralı ve renkli sigortalar vardı. Belki Fark edilmemiştir diye yazdım.

Arkadaşlar ani ve sert frende flaşörler yanıyor diye okuduğumu hatırlıyorum.
Sert frenlemede gösterge tablosundaki sinyal işaretleride yanıyormu acaba?
Bir iki oldu sert ve ani fren yapmak zorunda kaldım ama gösterge tablosunda flaşörlerde bir şey göremedim.
Anlatabildim mi acaba 😀

sert fren biraz göreceli.Ben gün içinde 5-6 kez bu durumla karşılaşıyorum.Bazen gazdan ayağınızı çekip frene basdtığınız süre ile alakalı devreye giriyor bazen de yüksek süratten hızlıca yavaşlarken oluyor.Daha çok rampa aşağı inişlerde uzun ve yoğun fren kullandığımda oluyor.Yanılmıyorsam fren destek sistemi devreye giriyor o esnada.

Elfreni arkası menfezlerden hava gelmesi için, ön panelde ki menfezleri kısın ya da kapatın, havayı da orta dan verin, hava arka tarafa gidiyor.

havayı ortadan verin derken tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım; resim üzerindeki harflerden yararlanarak anlatabilir misin? (resim benim aracıma ait değil, alıntıdır) şimdiden teşekkürler.[/quote]

arkadaşlar ayarı ayaklara üflemeye alın o zaman el freninin menfezinden üflüyor 😉

Back