Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

Yeni Doblo'ların otomatik camlarını anahtar aracılığı ilede açıp kapatabilirsiniz arkadaşlar *yes*

kilit açma düğmesine devamlı basınca açılıyor kilitleme düğmesine sürekli basınca kapanıyor benim bildiğim kadarıyla. Bravolarda bunun için anahtarda ayrı bir buton var...

d2 lerde varmı bilmiyorum ama d3 lerde radyo-cd ekranını yol bilgisayarının ekranında da görebiliyorsunuz..

Yeni Doblo'ların otomatik camlarını anahtar aracılığı ilede açıp kapatabilirsiniz arkadaşlar *yes*

kilit açma düğmesine devamlı basınca açılıyor kilitleme düğmesine sürekli basınca kapanıyor benim bildiğim kadarıyla. Bravolarda bunun için anahtarda ayrı bir buton var...

Yav bende geçen gün arabayı açarken camlar birden açıldı oto elektrikçiye gittim tesisatta bi sorunmu var diye şimdi okuyunca çok güldüm ya 😀 Teşekkürler.

Yav bende geçen gün arabayı açarken camlar birden açıldı oto elektrikçiye gittim tesisatta bi sorunmu var diye şimdi okuyunca çok güldüm ya 😀 Teşekkürler.
bende dobloyu ilk aldığımızda kapıları açmak için düğmeye basarken arkadaşla muhabbette dalmışım parmağım düğmenin üzerinde basılı kalmış. bi an korktum camı açık unutmuşum diye ama sonradan keşfettim 🙂

peki bunlar kullanım kılavuzunda yazmıyor mu?
arkadaşlar kimseyi kırmak istemem ama biz maalesef hiç okumayan bir toplum olduk..

bazı şeyler yazmıyor mesela ani frenlerde dörtlülerin yanması

mustafa abi d2 cargoda ekranda yazıyordu ama menüden açmak gerekiyor du bizim d2 cargo full cargoydu onda vardı

peki bunlar kullanım kılavuzunda yazmıyor mu?
arkadaşlar kimseyi kırmak istemem ama biz maalesef hiç okumayan bir toplum olduk..
evet öyle. Ama ben Dobloyu ilk aldığımızda kitabı baştan sona eksiksiz okudum. Kitapçıkta camların anahtarla açılabildiği yazıyor ama açıklanmamış nasıl açılacağını.

maalesef kitapçıkda pek çok özellik yazmıyor.
zaten benim bu konuyu açmamdaki amaç bilinmeyenleri yazmak paylaşmak içindi.ama bu konu içindede maalesef kitapçıkda yazan özelliklerde var.evet biraz okuma özürlü toplum olduğumuz için dikkat edilmiyor.

buraya doblolarımızda keşif ettiğimiz yada bilinmeyen özellikleri yazabiliriz.
mesala:
-iç aydıtlamalar bagajda dahil olmak üzere açık bırakılırsa 20 dakika sonra sönüyor.
-özel sistem sayesinde farları ve parkları açık unutma gibi bir sıkıntınız yok.
-aracı stop ettikden sonra kapıları açmaz iseniz 3 dakika boyunca camları indirip kaldırabilirsiniz.

aklıma geldikçe bu başlık altında yazacağım sizlerde ekleyiniz lütfen.

arkadaşlar iç adyınlatmaların sönmesi özelliği D2 lerde de var mı?:?
Bu özellikler hem d2 lerde hemde d3 lerde var.

İlginç...
Ben iç aydınlatmaları açık unuttuğum için az akü boşaltmadım. *haho*

Yazıldımı bilmiyorum ama hararet en sona geldiğinde hararet göstergesi dışında diğer göstergelerin ışıkları kapanıyor.

aman hararet hiç en sona gelmesin de o özellik öğrenilmeden kalsın ökkeş kardeşim 🙂

aman hararet hiç en sona gelmesin de o özellik öğrenilmeden kalsın ökkeş kardeşim 🙂
aynen *tup*

Bizimki dün memleketten gelirken oldu babam hemen farketti de durduk. O özelliğide onda keşfettik(belki de öle bi özellik yoktur elektrik sisteminde bir hata olmuştur hararet hemen düştü çünkü. Su filan da eksiltmemişti araba.) 😉

Bizimki dün memleketten gelirken oldu babam hemen farketti de durduk. O özelliğide onda keşfettik(belki de öle bi özellik yoktur elektrik sisteminde bir hata olmuştur hararet hemen düştü çünkü. Su filan da eksiltmemişti araba.) 😉

yaptınızmı bilmiyorum ama hararet yapmış aracı durdurduğunuzda stop etmeyin.

hararet yapan araç stop edilmemeli rolantide çalıştırılıp kalorifer son kademeye açılmalı

hararet yapan araç stop edilmemeli rolantide çalıştırılıp kalorifer son kademeye açılmalı
bunun faydası ne?

Back