Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

Elfreni arkası menfezlerden hava gelmesi için, ön panelde ki menfezleri kısın ya da kapatın, havayı da orta dan verin, hava arka tarafa gidiyor.

havayı ortadan verin derken tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım; resim üzerindeki harflerden yararlanarak anlatabilir misin? (resim benim aracıma ait değil, alıntıdır) şimdiden teşekkürler.
havayı ortadan verin demek, en sağdaki kumandanın C üzerinde olması demek.[/quote]
teşekkürler. yeniden deneyelim bakalım..

Bilmiyorum daha önce paylaşan oldumu ama. d3 lerde aracı ilk çalıştırdığınızda eğer debriyaja 1 kere basıp çekmezsek gaza bastığımızda araç 2200 deviri geçmiyor. motor koruma..

geçen yağ değiştirdim araç çalışmadı.usta kontağı aç kapa gaza sonuna kadar bas pompala tekrar aç kapa gibi bir kaç işlem yaptırdı.kalibrasyonmuş sonra araç çalıştı varmı böyle bir şey bilemedim.

diğer bir konu ise yol bilgisayarlarının kaabiliyetleri nelerdir. kaç türlü yol bilgisayarı var bu araçlarda. benim araçtakiler tam geliştirilmişi deniliyor. bilemiyorum. ama mekanik aksam ile ilgili bilgileri bile veriyor . şimdi araçlarda bu büyük bir önem kazandı yol bilisayarları artık herşeyi , yani araçla yolda iken gereken bütün bilgileri veriyor.

hatta benim araçta sürücü özelliğini hafızalayan sistem, bana göre sürüş ikaz ve vites değiştirme önerisinde bulunuyor. çabuk alıştım.

DOBLOM, bana yolda az yakıtı ile, gelişmiş sistemli yol bilgisayarı ile, rahatlığı ile, göz doldurması ve dinamik duruşu ile, motor gücü vede sessizliği ile , gepgenişliği ile vede Team Doblo ailesine katılmamı sağladığı için artık daha çok beğeniyorum.*yes*

Ben aracımı yeni aldım 2012 doblo premio bahsetmiş olduğunuz vites değiştirme ikazı bende yok veya bir ayarımı vardır acaba?

selçuk abi vites değişim göstergesi blueme paketli doblolarda var

blue and me özelliği benim arabadada var ancak vites değişim göstergesi gözükmüyor .. bunun için belirli bir ayarı var mı?

Bildiğim kadarıyla ayarı yok. Ben aldığımdan beri çıkıyor. Hatta tomtom cihazımın ekranındada cıkıyor.

blue and me özelliği benim arabadada var ancak vites değişim göstergesi gözükmüyor .. bunun için belirli bir ayarı var mı?

premiolarda vat mylife ta olmayabilir bi sorun bence ama ben premiolrda var diye biliyorum zaten direk göstergede çıkıyor bi ayarı yoktur

buraya doblolarımızda keşif ettiğimiz yada bilinmeyen özellikleri yazabiliriz.
mesala:
-iç aydıtlamalar bagajda dahil olmak üzere açık bırakılırsa 20 dakika sonra sönüyor.
-özel sistem sayesinde farları ve parkları açık unutma gibi bir sıkıntınız yok.
-aracı stop ettikden sonra kapıları açmaz iseniz 3 dakika boyunca camları indirip kaldırabilirsiniz.

aklıma geldikçe bu başlık altında yazacağım sizlerde ekleyiniz lütfen.

arkadaşlar iç adyınlatmaların sönmesi özelliği D2 lerde de var mı?:?

buraya doblolarımızda keşif ettiğimiz yada bilinmeyen özellikleri yazabiliriz.
mesala:
-iç aydıtlamalar bagajda dahil olmak üzere açık bırakılırsa 20 dakika sonra sönüyor.
-özel sistem sayesinde farları ve parkları açık unutma gibi bir sıkıntınız yok.
-aracı stop ettikden sonra kapıları açmaz iseniz 3 dakika boyunca camları indirip kaldırabilirsiniz.

aklıma geldikçe bu başlık altında yazacağım sizlerde ekleyiniz lütfen.

arkadaşlar iç adyınlatmaların sönmesi özelliği D2 lerde de var mı?:?
Bu özellikler hem d2 lerde hemde d3 lerde var.

çok teşekkür ederim kardeşim.

çok ilginç vites değişimin blueme paketiyle ne alakası varmış acaba ?

Yeni Doblo'ların otomatik camlarını anahtar aracılığı ilede açıp kapatabilirsiniz arkadaşlar *yes*

çok teşekkür ederim kardeşim.

çok ilginç vites değişimin blueme paketiyle ne alakası varmış acaba ?

bencede alkasız ama işte öyle bişey yapmışlar

fiatın kaybettiği nokta bu bence.ful bir araç alman için opsiyon çok fazla.şusu busu çoğu şey opsiyonel.ondan sonra adam tutar afiş bastırır beni kandırdılar diye.

az bile yapmış dimi mehmet abi :korsan:

aynen.adama premio en fulü demişlerdir opsiyonları saymamışlardır.başka arabada bakmıştır hız sabitleme var.far yıkama var.start stop var blu me var.tom tom var.var oğlu var.alarm bile varmış benim bile haberim yoktu.alırken haberim olsaydı taktırırdım mesela.

fiat işte abi. napcaksın. 🙁

dostum bilgiler için teşekkürler. Benim arabada kontağı kapattığımızda teypte otomatik olarak kapanıyordu. Ne olduysa, ne yaptıysam artık kontağı kapatınca teyp kapanmıyor. Bunu nasıl eski hale getireceğim bilen var mı acaba?*hmm*

yeni doblolardan bahsediyosan,radyo ayarlarına giriyosun. orda radyonun kaç dakika sonra otomatik kapanmasını istediğini belirteceğin bi seçenek var. 20 minutes ve 0 minutes var. eğer sen 0 minutes olarak ayarlarsan anahtarı çıkardığında otomatik olarak kapanır veya 20 minutes olarak ayarlarsan teyp 20 dakika sonra otomatik olarak kapanır...

Back