window_s tarafından yazılan metin:
bakiergul tarafından yazılan metin:
Sevgili window_s kardeşim senin için araştırma yaptım ne yazıkki senin aracının teyibinde bu özellik yok.......Şimdi yazacaklarımı dikkatlice uygular veya uygulatırsan sorunun çüzülür..... Şimdi aracının teyibini anahtarları ile yerinden çıkart .......Teyibin soketlerinde üst taraftaki sokette bulunan kırmızı kabloyu keseceksin ......sadece kontak açımında devreye voltaj veren turuncu kablodan voltaj girecek cihaza...........ama şu sorun olabilir bu seferde teyibinde memory pili yoksa cihaz hafızasındaki kayıtlı radyo istasyonlarını silebilir.........Bunun içinde memory yani hafıza kaybını engellemek için araya bir 9 voltluk pil girersen sorunun biter...............Kolay gelsin .....Yapım aşamasında takılırsan bana yaz yardımcı olayım...
@bakiergul benim için yapmış olduğunuz bu çabalara teşekkür ederim. Garanti problemi yaşamamak için müdahale (şimdilik) etmiyeceğim. Ama yukarıda ki anlatımınızı arşivime alıyorum. herhangi bir problem yaşamayacağım zamana kadar bekleyeceğim.
Bu arada garanti problemi olmayan arkadaşlar çözüme kavuştu.Umuyorum onlarda bir teşekkürü borç bilir.
Sevgili kardesim.....estagfurullah mesajinizi daha yeni gordum....kusura bakmayin.....faydali olabildiysem ne mutlu bana.....bilgi paylasildikca cogalir.....
Sağlıcakla kalınız.