ali1
Daimi Üye
Doblo- Kayıt
- 11 Ocak 2011
- Adı
- ali nusret
- Kan Grubu
- B RH +
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Premio
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2011
- Renk
- Bej
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
ilk defa duydum *hmm* ışıkları nasıl yüksek veya kısık yapabiliyoruz??fatih27 tarafından yazılan metin:
d2 kasalarda iç gösterge ışıklarını ayarlaya biliyoruz yüksek veya kısık olarak
bilgi için teşekkürler..fatih27 tarafından yazılan metin:
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
ilk defa duydum *hmm* ışıkları nasıl yüksek veya kısık yapabiliyoruz??fatih27 tarafından yazılan metin:
d2 kasalarda iç gösterge ışıklarını ayarlaya biliyoruz yüksek veya kısık olarak
can kardeş farlar acıkken göstergelerin yanındaki menu tuşundan ayarlaya biliyoruz
farlar acıkken menuye girmeden artı ve eksi tuşlarıyla oluyor ben hep uzun yolda kullanıyorum cok güzel oluyor gözünü almıyor🙂
teşekkürler Baki abi sağol.. *tup*bakiergul tarafından yazılan metin:
Yanlz bir detay bilgisi vereyim.......Menü tuşlarından Fatihin dediği gibi gösterge ışıklaının parlaklığını limitlendirebilirsin....Ancak ayar moduna girerek ....Eğer direk olarak far sembolünün D2lerde aşağı yukarı ......D3 lerde sağa sola......olan tuşlara basarsan farın yükseklik ayarını ayarlarsın ......buna dikkat et...........Fatihin bahsettiği özellik gösterge dimmer özelliğidir..........
bakiergul tarafından yazılan metin:
Yanlz bir detay bilgisi vereyim.......Menü tuşlarından Fatihin dediği gibi gösterge ışıklaının parlaklığını limitlendirebilirsin....Ancak ayar moduna girerek ....Eğer direk olarak far sembolünün D2lerde aşağı yukarı ......D3 lerde sağa sola......olan tuşlara basarsan farın yükseklik ayarını ayarlarsın ......buna dikkat et...........Fatihin bahsettiği özellik gösterge dimmer özelliğidir..........
sevecenberkant tarafından yazılan metin:
arkadaşlar bugun az önce fark etim 2004 1.9 vip var bende daha önce okumuştum kontağı kapatıktan sonra 3 dk içinde camları indirip kaldırabiliyorduk
ama şöför tarafında mödül var tek tıkla iniyor ve kalkıyor kontağı kapatıktan sonra çalışmıyor illaki basılı tutacaksınız ben ön kapıda gördüm belki sürgüde ve arka kapıdada olabilir kontağı kapatıktan sonra camı kaldırken kapıyı açarsanız yada kapıyı açıp camı kaldırım dedınız an sistem devre dışı kalıyor camlar ne kalkıyor nede iniyor.
bilginize....
kardelenkurt tarafından yazılan metin:
dostum bilgiler için teşekkürler. Benim arabada kontağı kapattığımızda teypte otomatik olarak kapanıyordu. Ne olduysa, ne yaptıysam artık kontağı kapatınca teyp kapanmıyor. Bunu nasıl eski hale getireceğim bilen var mı acaba?*hmm*
window_s tarafından yazılan metin:
kardelenkurt tarafından yazılan metin:
dostum bilgiler için teşekkürler. Benim arabada kontağı kapattığımızda teypte otomatik olarak kapanıyordu. Ne olduysa, ne yaptıysam artık kontağı kapatınca teyp kapanmıyor. Bunu nasıl eski hale getireceğim bilen var mı acaba?*hmm*
Merhaba doblo severler;
Bu forumdaki ilk mesajım, umuyorum bende bir gün, bu gün benim durumumda olanlara seslenir sıkıntılarını gidermeye yardımcı olabilirim.
Benim sıkıntım da aynı. Sürekli manuel aç/kapa yapmak zorundayım, kitapcık vs. döküman olmadığı için bakma şansım da yok. İleryeyen sayfalarda bir kaç tane daha benzer sıkıntısı olan aynı soruyu soran arkadaşlar gördüm ama kimse çözümü yazmamış..Bilen arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmasını rica ederiz..
Sn;@bakiergul üyeler bölümüne gerekli bilgi aktarılmıştır. Teşekkürler.
Araç;
'11 model 1.3 mjet DYM. classic doblo'dur.Sanırım cd/track mp3 denemedim. Çokta elzem sıkıntı değil mp3-track oluşu. Sıkıntı aracı terk ederken ayar ile çözülebilen bir işlemse on-off tuşuna basılı tutuş da zaman kaybetmek istemiyorum..Bazan unutup iniyor bir daha biniyorum. 🙂)..
Birde keyfe keder bu cihaz için kumanda bulunabilirmi? orjinallik bozulsun istemiyorum.Yoksa piyasadan makul fiyata başa bir marka model cihaz takılır. Garanti gerekçeleri vs.vs.
korkmaztaha tarafından yazılan metin:
2011 d2 lerde dynamic versiyon yokki
korkmaztaha tarafından yazılan metin:
2011 d2 lerde dynamic versiyon yokki
bakiergul tarafından yazılan metin:
Sn;@bakiergul üyeler bölümüne gerekli bilgi aktarılmıştır. Teşekkürler.
Araç;
'11 model 1.3 mjet DYM. classic doblo'dur.Sanırım cd/track mp3 denemedim. Çokta elzem sıkıntı değil mp3-track oluşu. Sıkıntı aracı terk ederken ayar ile çözülebilen bir işlemse on-off tuşuna basılı tutuş da zaman kaybetmek istemiyorum..Bazan unutup iniyor bir daha biniyorum. 🙂)..
Birde keyfe keder bu cihaz için kumanda bulunabilirmi? orjinallik bozulsun istemiyorum.Yoksa piyasadan makul fiyata başa bir marka model cihaz takılır. Garanti gerekçeleri vs.vs.
Sevgili arkadaşım teyibin üzerinde menü ayarlarından teyp on sonraki kademe 20 min diye yazar yani 20 dakikaya yarlanır ...sen unutsan bile 20 dakika sonra kapanır ama teyp off yaparsanız....teyibiniz her kontak kapatmada kapanacaktır.............Bu arada aracınız yeni doblo değilmi eğer eski dobloysa bilmiyorum ama diğer arkadaşlarla irtibata geçip size yardımcı olmaya çalışacağım...............