- Renk
- LAL KIRMIZI
geremy tarafından yazılan metin:
emniyet kemeri ile ilgili yanlış konu ve buna yazılan mesajlar tarafımdan silinmiştir.
lütfen konunun özünü bozmadan doğru paylaşımlarda bulunalım.
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
geremy tarafından yazılan metin:
emniyet kemeri ile ilgili yanlış konu ve buna yazılan mesajlar tarafımdan silinmiştir.
lütfen konunun özünü bozmadan doğru paylaşımlarda bulunalım.
Mustafa yanlışların da görülmesi açısından kalması güzel olurdu ama denemeye falan kalkan olur, iyi etmişsin yine de *tup*
vayy bizim otomatik kapıların antipanik özelligi gibi özellikle şöförün yolcuların elini kolunu sıkıştırmasını önler=)bakiergul tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar nezamandır unutuyorum yazmayı yeni dobloda çok hoşuma giden bir özellikte.......otomatik 4 camında sıkışma termiği ile donatılması......yani camlar kapanırken araya herhangi bir el ayak çocuk girerse cam sıkışma kontrolü sayesinde durup 10 cm kendini aşağıya alıyor.....
Evet kardeşim benim D3 te öyle ama d1 ve d2 de yok ne yazıkkiS@MeT38 tarafından yazılan metin:
vayy bizim otomatik kapıların antipanik özelligi gibi özellikle şöförün yolcuların elini kolunu sıkıştırmasını önler=)bakiergul tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar nezamandır unutuyorum yazmayı yeni dobloda çok hoşuma giden bir özellikte.......otomatik 4 camında sıkışma termiği ile donatılması......yani camlar kapanırken araya herhangi bir el ayak çocuk girerse cam sıkışma kontrolü sayesinde durup 10 cm kendini aşağıya alıyor.....
vay be ne güzel bir özellik fiat güzel düşünmüş....bakiergul tarafından yazılan metin:
bakiergul tarafından yazılan metin:
Yeni Doblo da farkeden varmı bilmem silecek fasılasının hıza duyarlı olduğunu yazmıştım......Ancak ön silecekler aktifken arka sileceği aktif ederseniz ...hızınızla beraber önsileceğin hızıyla orantılı arka silecekte hızını arttırıp veya azaltıyor......
Arkadaşlar aracımı aldığım gün dikkatimi birşey çekmişti.......Aracıma binmek için ne zaman kapısını açsam cam silecek pompasının basma sesi gibi5....7 saniye arası bir ses çıkıyordu....Geçenlerde ustama sordum.......Aracımın şanzımanının elektronik olduğunu ve zaman zaman şanzıman pomposanın yağ pompaladığını söyledi........Bilgilerinize.......
Evet Mustafacım ne zaman merkezi kilidi açsam şanzıman pompası devreye giriyor.......ama 10 dakika falan geçmişse gidip gelmem tabiiiki olmuyor mesela yarım saat olmuş araçtan ayrılalı ...o zaman kapıyı açınca hemen devreye giriyor........................geremy tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar aracımı aldığım gün dikkatimi birşey çekmişti.......Aracıma binmek için ne zaman kapısını açsam cam silecek pompasının basma sesi gibi5....7 saniye arası bir ses çıkıyordu....Geçenlerde ustama sordum.......Aracımın şanzımanının elektronik olduğunu ve zaman zaman şanzıman pomposanın yağ pompaladığını söyledi........Bilgilerinize.......
çalışmayan araçda böyle bir durum düşündürücü geldi eminmisiniz:?
Mustafcım soruyu anlamadım ........................Kardeşim D3 te arka silecek ön silecekle senkronize çalışıyor....................geremy tarafından yazılan metin:
Yeni Doblo da farkeden varmı bilmem silecek fasılasının hıza duyarlı olduğunu yazmıştım......Ancak ön silecekler aktifken arka sileceği aktif ederseniz ...hızınızla beraber önsileceğin hızıyla orantılı arka silecekte hızını arttırıp veya azaltıyor......
klasik de hıza duyarlı silecek yok
hatta arka silecek bağımsız çalışıyor.geri vites veya önle sekronize çalışsa iyi olurdu.
d-3 de hareket halinde iken cam suyu ile ön cam yıkandıkdan sonra sol ön cama su geliyormu
Evet bu sorun D3 tede var....Ama ben cam rüzgarlığı ile bu sorunu çözdüm.....geremy tarafından yazılan metin:
baki abi d2 de yolda giderken camı yıkarsam sol ön camın üstünden ortasına kadar cam suyu rüzgarın etkisiyle geliyor.
cam açıkken camlerı yıkamak ölüm.
Evet bu sorun D3 tede var....Ama ben cam rüzgarlığı ile bu sorunu çözdüm.....geremy tarafından yazılan metin:
baki abi d2 de yolda giderken camı yıkarsam sol ön camın üstünden ortasına kadar cam suyu rüzgarın etkisiyle geliyor.
cam açıkken camlerı yıkamak ölüm.