Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

D2'de hareket halindeyken yol bilgisayarı ayarlarından sadece hız limiti on/off ayarı yapılabiliyor. Diğer ayarları (saat, tarih vb.) yapmak için durmak gerekiyor.

Set esc tusunun yaninda asagi yukari tuşlarına basildiginda kisa lambalar asagi yukari hareket ediyor

her arabada olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum araba % 10 ve daha üstü eğimli yolda (park / yürür halde) emniyet kemerini ne kadar yavaş çeksenizde bırakmıyor.

Deneyelim,bakalım.

Arkadaşlar bizim doblolarda da varmı bilmiyorum gizli/kapalı özellikler varsa bunları nasıl açtırabiliriz. Yeni nesil araçlarda var örneğin dönüşlerde ne tarafa dönecek isek o tarafın sis lambası yanıyor ve bu diğer araçların bazı modellerinde açık olmuyor sonradan açtırılıyor. Bunun gibi birçok özellik mesela geri vitese takdığımız da sağ aynanın kaldırımı göstermesi, sis farlarının dönüş tarafının göstermesi, ani frenlemelerde ön ve arka dış aydınlatmaların çakar gibi yanıp sönmesi, amerikan park olması v.s

@İlhan68aksaray

Bu konuyu ecufastla(Aracımda Ecusfast yazılım mevcut)görüşmüştüm ve bizim doblolar da öyle özelliklerin olmadığını söylediler.
Yapılan araçlar ise VW , AUDİ , SKODA , SEAT bu araçlarda yapılabiliyor.

bugun araç 20.000 bakım yapıldı servisten çıktı.
punto evo gördüm direksiyonu çevirince sis farı yandı.
bende servis danışmanına sordum doblo larda bu özellik yokmuş.

bemimde bildiğim kadarıyla volkswagen grubunda var.

@ceyhungulen
Bazı özellikler olsa çok güzel olur du. Çakar modülü bağlatmayı düşünüyorum frenlere çift duy yaptırıp. Sisler de dönüşlerde yansa çok güzel olacak en çok hoşuma giden özellik görsel açıdan

@İlhan68aksaray
Çakar bende bağlatmak istiyorum.
Forumda sezgin diye arkadaş aldı
yarın buluşucaz.önümüzdeki günlerde bağlatıcam kesin.
Kardeşimde ıbıza sti vardı dönüşlerde on numara oluyodu.

@ayintap
Bu özellik doblo 1 de varmi

@kardelenkurt
Ya benim teyip iyi ses veriyor ama teyip Hakkı'nda bilmediğim özellikler varsa bana yardımcı olurmusunuz

Daha önce yazıldımi bilmiyorum amadiger kapılar acilsa dahi şoför kapısı acilmazsa bagaj kapısı açılmıyor

Back