Doblolarımızın Güncel Kmleri

benimki nasıl mehmet abi. bugün yakaladım resimledim. buraya eklicem.

244.442 cik 🙂

244.442 cik 🙂

seninki süper zaten.benim d1 i 140,000 de satmıştım.25 de bunu de benimkide 165 000 irahat geçerdi.tai aradaki 5 ay arabasız gezdiğim km ler hriç.artık daha az km yapıyorum.

244.442 cik 🙂

seninki süper zaten.benim d1 i 140,000 de satmıştım.25 de bunu de benimkide 165 000 irahat geçerdi.tai aradaki 5 ay arabasız gezdiğim km ler hriç.artık daha az km yapıyorum.

en güzeli az km yapmak abi. ben iş içi o kadar km yapıyorum. işe servisle falan gidip gelsem ayda 2000 km anca yaparım.

244.442 cik 🙂

en güzeli az km yapmak abi. ben iş içi o kadar km yapıyorum. işe servisle falan gidip gelsem ayda 2000 km anca yaparım.
bizde bu sene servisle gidip gelmeye başladık.şehir içinde zaten km fazla yapılmıyor.

bence enb iyisi çok km yapmak satarken en fazla 1000 tl fark eder ki zaten bence tadını çıkarmak lazım o para boşuna verilmiyor

tercih meselesi oğuz. ben hiç sevmiyorum araç kullanmayı. otobüsl metroyla gdip gelmek daha keyifli geliyo bana çünkü ben kullanmıyorum onları 🙂 fakat araca da muhtacım. nasıl olcak bu iş bilmiyorum. yakında aracı sanayide bırakıp metro ile gidip gelmeye başlıcam. 🙂

12000 km model 2012

progilinizde araç bilginiz yanlış o zaman. lütfen ya profilinizi düzeltin yada yazınızı.

SLM MİLLET ,BENİM DÜLDÜL 89700 KM DE. DI 1. 910 MOTOR.O 10 VARYA O 10 Bİ KADEME YÜKSEK VERGİ VERDİRİYOR.O FIATIN BAŞINA 10 KADAR TAŞ DÜŞSÜN.1899 OLSA OLMAZMIYDI.BUNLARDA DEVLETLE ANLAŞMIŞ O ZAMANLAR.TRAKTÖR GİBİ ARABA AMA MERSEDESTEN FAZLA VERGİSİ VAR. SATSAN SATILMAZ, ATSAN ATILMAZ. 12 SENEDE SADECE VERDİĞİM VERGİ ŞU ANKİ PİYASA DEĞERİNDEN FAZLA.SLM MEVLÜT AMCA.

aynen sana canı gönülden katılıyorum mevlüt amca.

deşme yaramı mevlüt amcaaa 😱

Bizim canavar bizi sırtlıyor 2011 model 42300 km

ve 245.000 cik 🙂

Back