Doblolarımızın Güncel Kmleri

cargo olmasına rağmen azmış kmniz

230400 km oldu.
motor yaptırdıktan sonra kaçbin oldu .motor nasıl beğendin mi?

abi motor yapılalı tam 5000 km oldu. motor saat gibi hiçbir problem yok. aman nazar değmesin.🙂. araç sıfır.yakıt da ş. içi 7,5lt ş.dışı daha denemedim. ama daha da düşecektir.

Cargomu dedi birisi 68741 olmuş benimde 🙂 D3 2011 model

cargo olmasına rağmen azmış kmniz
Evet ama bana görede çok ama, Yük taşımak için alınmadı zatende yük te taşımadık 🙂

multijet için 50 bin daha sıffır takiside 600 700 bin km gidiyor

2010 model d3 1.6 premio 200.000 km de var nette satılık arbda eskimemiş valllahi direksiyonu vs aşınma olmamış yani yorgunluk yok

2010 un sonlarına çıkan d3 180 bindeydi

230400 km oldu.

abi motor yapılalı tam 5000 km oldu. motor saat gibi hiçbir problem yok. aman nazar değmesin.🙂. araç sıfır.yakıt da ş. içi 7,5lt ş.dışı daha denemedim. ama daha da düşecektir.

Ustam ne kadar yaptırdınız motoru ? Bilgilendirirseniz süper olur benim aracda 500.000 e yaklasıyor yakın zmanlar isteyebilir fikir ediniyorum yaptıranlardan ?

500 bin hemde düz dizelle çok iyi bi km maşallah

benim 135.000 oldu ağalar... maşaallah.. daha tirger değiştirmedim ses yok bakem

ses yoksa sorunnyoktur

230400 km oldu.

Ustam ne kadar yaptırdınız motoru ? Bilgilendirirseniz süper olur benim aracda 500.000 e yaklasıyor yakın zmanlar isteyebilir fikir ediniyorum yaptıranlardan ?

valla biraderim 4.800tl fiyat çıkardılar. 4.000tl nakite bağladık. orjinal parçalar alınıp kullanıldı.

Back