Doblolarımızın Güncel Kmleri

yeter abi daha ne gitsin belkide sınırlandırmışlardır ama çok iyi bi rakkam d3 o hızda nasıl abi 1.3 le 170 gördüm stabilitesi hiç bozulmadı
ben şahsen çok memnunum. tek sorun o hızla otobanda diğer araçların yanından geçince rüzgarımdan şöyle bir gelip gidiyorlar..:korsan: başka bir sıkıntı yok...🙂

evet abi d3 yol tutuş olarak gerçekten çok güzel çok stbil güvenli bi araba

gözünü sevdiğimin 135liği. yapıştırıyo be :korsan:

170 i kesin görmesi lazım benimki bile görüyo 170i 🙂

90lık ile en fazla 170 gördüm dahada gitmedi ama 170 te inanamadım doblo yüksek ama çok güvenli çok güven veriyor d3

linea emotion 90lık ile düzde 190 hafif meğilde 200 gördüm lineada venli ama hafif yan rüzgarlardan etkilendi

geçen palioyu denedim tam 190 km hıza çıktı dahada gitmek istiyor minik fare 😀 tabi 170ten sonra hafiften hvalandı ama yinede korkutmuyor

serdar abi benimki düz motor. 1.9D (jtd değil) o yüzden bu kadarı bile çok bana göre. ben uzun yolda 2500 devir takılan biriyim. hızla hiç işim olmuyo. o yüzden son derece ideal 🙂🙂🙂
ama kafamda bi 135 lik yatmıyo da değil hani :korsan:

Vay be. Millet uçmuş. Bemim her daim "anlık yakıt tüketimi" açık olduğundan pek 120'yi geçtiğim görülmemiştir. Netekim mazot harşit çayından dolmuyor 😀

Bu arada 92000...
şaka değil; sadece 92000.

fethi kardeş 135'liği tavsiye ederim. denemek istersen müsait birgün çıkarız otobana..

vallahi bende 135 liği merak ediyorum servisede hiç gelmiyor bi kullanamdık

25,000 oldu olacak.

fethi kardeş 135'liği tavsiye ederim. denemek istersen müsait birgün çıkarız otobana..

eyvallah abi sağol. ama o işi olabildiğince geç yapalım. sanayide komşumda var. 1 defa otobandan demirtaşa gittim. 1 hafta boyunca yatıyorum 135 kalkıyorum 135. aklımdan çıkarmam baya zor oldu. biraz daha biriktireyim paracıkları o zaman bakarız. :korsan:

eyvallah abi sağol. ama o işi olabildiğince geç yapalım. sanayide komşumda var. 1 defa otobandan demirtaşa gittim. 1 hafta boyunca yatıyorum 135 kalkıyorum 135. aklımdan çıkarmam baya zor oldu. biraz daha biriktireyim paracıkları o zaman bakarız. :korsan:
😀 😀

:korsan:

Back