Kangoo da güzel araç, temizi cok is yapar lakin ben isinamadim. Araci alırken ilk olarak kangoyu gördüm sayfaya tıklayınca doblo da cikti kanım ona isindi 🙂😎
@dr20mouse
Tüketimi doblodan daha az.Ayrıca süspansiyon konfor olarak doblodan biraz daha iyi.Fakat dci motor sağlamlıkta multijet kadar başarılı değil uzun vadede.
Cumartesi günü yetkili serviste bakım yaptırdım.Yağ,Yağ filitresi,Mazot filitresi,Hava ve polen filitresi,far ayarı,Sıvı(fren ve direksiyon yağı,cam suyu vs.) seviye kontrolü ve bir miktar ekleme yapıldı.Toplam 390 TL fatura çıktı.İç dış güzel bir şekilde yıkandı aracın.World kartada vade farksız 9 taksit yapıldı.Şimdi ben sanayiye gider miyim?
@dr20mouse
Garantisi bitmişti.Geçen yıl garantiliyken de 350 civarı tutmuştu.ekstra olarak geçen yıl 3 litre antifriz ekletmiştim.Bakım yaptırırken 30 bin 60 bin değilde yapılacak işlemleri söyleyin onları yapsınlar.Daha uygun çıkıyor fiyat.
@Dobloo46
Yok ben artık servise gitmem kendim daha temiz güzel yaparım. Yağ koydular kötüydü. 600 lira verdim değişen yağ, yağ filtresi, hava filtresi ve polen filtresi. Bu kadar parça için 600 lira verilmez.
@dr20mouse
Sanayide Opar diye satılan parçaların çok büyük kısmı yan sanayi çakma parçalar dış kabı opar içi sahte.Sadece hava filitresinde bile bu farkı gördükten sonra sanayi benim için bitmiştir yedek parça alımında.