DOBLOLARIMIN YENİ İMAŞI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berat

Fenomen Üye
Adı
Berat
Modeli
Renk
Mistik Gri
k64zc.jpg

k6502.jpg

kapakları söküp boyadım ve takmadım biraz böle gezeyim dedim

k651l.jpg

k6547.jpg

k655b.jpg

stoplarım böle iyiydi ama muayneden geçmiyor diye söktük

güzeller.bende kışlıkları taktığım jantlara kapak takmadım öyle geziyorum.kapkara hoşuma gidiyor ama millet pek beğenmiyor galiba.😀😀😀

teneke jant iyi berat biraz böyle takıl 🙂 kazasız belasız sürüşler...

Kaç tane fiat amblemi var arabada sayamadım 😀 😀
4 tane jant kapaklarında 1 tane ön panjurda 1 tane arka bagajda 1 tane dreksiyonda olmak üzere toplam 7 tane fiat amlemi var 😀

maşallah berat ALLAH kaza bela vermesin

la berat heryerde varsın admınler kahvesınde yoksun...yoksaorayı göremıyomusun?

maşallah. seneye ben de 4 adet sıfır stepne jant alıcam. kışın ben de öyle dolaşıcam artık.

inşallah maaşşallah

maşallah. seneye ben de 4 adet sıfır stepne jant alıcam. kışın ben de öyle dolaşıcam artık.

abi üstündeki jantları boya 0 alacağına

sağolasın ilerleyen zamanlarda dahada güzel olacak inş

bursada da vardırda ben ankaradan almıştım fethi.sıfır gibiydiler.inşalah uygun bulursun.

abi üstündeki jantları boya 0 alacağına

beratım üstündekileri boyatcam da fırın boya yaptırırım kendim boyamam. sonra kalkar boyası falan damalı eşşek gibi olur sevmem o görüntüyü. araba pis olabilir ama zebra gibi olmaz. 9 senelik jant seneye 10 sene olcak artık hava kaçırmaya başlarlar. onları boyatmaya vereceğim parayla sıfırlarını alırım diye düşünüyorum.

Back