Yardım doblo1 aracımın yolda gezmesi

Ugur.doblo

Yeni Üye
Adı
Uğurcan
Kan Grubu
A RH +
Modeli
Araç Yılı
2005
arabam 2005 model yuksek hızlara çıkarken araba yolda geziyor nitekim 80 le giderkende gezme yapıyor bu sorunu nasıl çozebilirim ?
bunun gibi sorun ile karşılaştınızmı ?

ROT -BALANS ayarları yaptırın jantlarda egrilik yoksa %90 düzelir. Düzelmezse korkabilirsin 🙂

Rot balans yapiliydi bozulacağını sanmıyorum bu kasaların genel problemi mi acaba yoksa sadem benim arabadami var

@Ugur.doblo
Merhaba arkadaşım tabla ( salıncak ) burçların kesildi onları değişmen lazım rotbalans işi değil o kasalarda bu sıkıntı çok görülüyor .

@Ugur.doblo
hoş geldiniz.rot balansçı sıkıntının nerede olduğunu tespit eder.siz yaptırırsınız tekrar rot balans yapılması gerekir sıkıntıya göre.

@Salacık taksi
bana da yeni bi bilgi oldu. duymamıştım daha önce

@YASİNAÇIKYER

Sizde varmı böyle bir problem

yok ben hiç yaşamadım 1,5 senedir.

Kış lastiklerinizlemi kullanıyorsunuz eğer kış lastikleri kullaniyorsaniz yönlü lastiktikler aşınmadan bunu yapar bende lastikciye balansciya gittim aldığım cevap bu şekilde idi

Geçen hafta aracımı aldım yeni. Ustama götürdüm araç 80-1-90 km den sonra titreme sallantı yolda sarsıntılı gidiyordu. Sonuç jantların 3 tanesinde eğik, sağ salıncak ve sağ viraj çubuğu muydu neydi bi parça daha değiştirildi. şu an 160 170 km denedim maşallah gayet düzgün gidiyor yolda. Sizdeki sorunda bu parçalardan olabilir

Ustam normalde rot balans tir fakat surekli ayni yolda hiz yapiyoraaniz yolda bozuk olabilir. Benim bulunduğum ilcede 100-120 ile giderken sikinti yok otoban gibi yer var orda 150-160 yapinca araba gezinmeye başlıyor ama baska yplda 180 e kadar cikiyorum sorun olmuyor

Teşekkür ederim nekadar a tuttu hepsi

Back