Doblo zenon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vural
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin canın kaç isterse kardeşim 4300K-6000K-8000K-16000K-30000K renk tonlarına göre değişir... genelde 6000K ve 8000K kullanılıo

şu muaynede sorun olmasa bende taktırcamda muaynede sök tak canımı sıkıyor

ama cam filmi olayı gibi buda düzelir inşallah

ben 8000k taktırdım çok güzel oldu aracıma şimdi sırada spolier ve mugen rüzgarlıklar var...birde xenon vizede sıkıntı yaşatıyormu yoksa hafif kusurlumu geçiyor

ben 8000k taktırdım çok güzel oldu aracıma şimdi sırada spolier ve mugen rüzgarlıklar var...birde xenon vizede sıkıntı yaşatıyormu yoksa hafif kusurlumu geçiyor
ne yazıkkı muayeneye gittiğinde xenonları çıkartıcan yoksa muayeneden geçemiyosun... 🙁

ben takmadım ve takmayıda düşünmüyorum.

bende düşünmüştüm xenonu ama muayneden geçmediğin öğrendikten sonra vazgeçtim ve beyaz ampule karar verdim ama oda yağmurlu ve sisli havalarda göstermiyomuş yani yine halojen ampul kullanıyoruz

berat kardeşim herkes temsilci olmak için can atarken sen niye sakarya temsilcisi olmuyorsun.ben şimdiden seni destekliyorum.

en iyisi holojen😀

berat kardeşim herkes temsilci olmak için can atarken sen niye sakarya temsilcisi olmuyorsun.ben şimdiden seni destekliyorum.

abi hiç düşünmedim aslında nasıl olabiliyoruz abi

niyetin varsa hemen adminlerle görüşelim.hemen yapalım seni sakarya temsilcisi.

can duyuyormusun berat sakarya temsilcimzi olmak istiyor ve ben canı gönülden destekliyorum.

saol abi kendimi milletvekili gibi hissettim 😀

benim de oyum berat'a 🙂

benim sislerde 8000 k var farlarda 12000k vardı muayne için söktüm geri takmadım farlara sarı ampul takıcam daha güzel oluyo🙂 bu arada muaynede sislerdeki zenona bişey demiyolar

Benim araçta 8000K var ayrıca farlar filmli

9mmsc.jpg

9mmt4.jpg

xenon çok güzel oluyorda işte muaynede problem olabiliyor

Back