Doblo Yeni resimler !

ToeXicT

Onursal Üye
Adı
Gökhan
Modeli
Renk
Metalic Gri
5566Fotograf0105.jpg

7793Fotograf0109.jpg

6436Fotograf0106.jpg

7672Fotograf0107.jpg

jant larım yine yok 😀

Gayet Güzel Olmuş Maşallah Ama Kaputtaki Siyahlar Sanırım Winil Bence Biraz Fazla Olmuş...
Allah Kaza Bela Vermesin

(Ayrıca Yeri Gelmişken Söyleyim Piyasada Bir Çok Winil Markası Var Adileri Boyaya Aşırı Derecede Zarar Veriyormuş Bilgilerinize)

AlperAkbiyik tarafından yazılan metin:
Gayet Güzel Olmuş Maşallah Ama Kaputtaki Siyahlar Sanırım Winil Bence Biraz Fazla Olmuş...
Allah Kaza Bela Vermesin

(Ayrıca Yeri Gelmişken Söyleyim Piyasada Bir Çok Winil Markası Var Adileri Boyaya Aşırı Derecede Zarar Veriyormuş Bilgilerinize)

yorumun için tşk.ler kaputtakiler folyo kendim cektim onları bi focus u n yarısını kaplamıstık gecen sene 1 sene kaldı bu sene arac satılacağı için söküldü ve hiç bir sey bırakmadı
inş. kısmet olursa bende cam hizasıdan üstünü ve en alt tarafı aynı sekilde siyah folyo ile kaplamyı düşünüyorum !

kardeş araba güzel olmuş ellerine saglık ön kaputta güzel olmuş yan profildende çekseydin güzel olurmuş.d

safeline tarafından yazılan metin:
kardeş araba güzel olmuş ellerine saglık ön kaputta güzel olmuş yan profildende çekseydin güzel olurmuş.d

saolsın yan dan cekmemişim o an yaa neyse bi dahakine artık hem yan taraflarla ilgili bi planım var yan tarafa da dolyo uygulamayı düşünüorum inş. en kısa zamanda yapıp foto ları koyarım !

UmitKaraburun tarafından yazılan metin:
Maşşallahh Allah kaza bela vermesin...

saolsın Allah cümlemize kaza bela vermesin !

Doblo^M a nazar mı değdi nedir Kaza yaptım :| tarlaya uctuk annemle birlikte Allah a şükür sadece ön panjurun alt kısmı kırıldı fazla masraf yok 🙂
Direksiyonda da ehliyeti olmayan annem var dı tabiki 🙂

ToeXicT tarafından yazılan metin:
Doblo^M a nazar mı değdi nedir Kaza yaptım :| tarlaya uctuk annemle birlikte Allah a şükür sadece ön panjurun alt kısmı kırıldı fazla masraf yok 🙂
Direksiyonda da ehliyeti olmayan annem var dı tabiki 🙂

oooo geçmiş olsun kardes allah korumuş

saolasın yaa baya korkuttu tarlaya bi uctuk çitlere bi girdik tamam dedim ön taraf gitti ama Allah a şükür ufak atlattık !

resimler qüzelmiş kazsız belasız sürüşler 😀

Maşallah

Hayırlı olsun güle güle kullanın inşaallah

Back