Doblo Doblo Yaz lastiği Alacağım yük endeksi?

Ustam Patlaması imkansız. C tipi lastik 55 psi a kadar limit veriyor.

Arkadaşlar merhaba, foruma yeni katıldım.
Geçen ay 2010 model doblo 2 Araç aldım.
Üzerinde kış lastiği ile geldi.
Su an yaz lastiği Alacağım ben 91H buldum ama lastikci arkadaş ısrarla 95H al vizeden geçmez diyor.
Bu araca yaz lastiğin de H değeri ne olmalı?
98T - 99T gibi birşey olması lazım yanlış hatırlamıyorsam

Olması gereken aslında min.34 psi
Yanlışınız var hocam kapı arasından bakabilirsiniz boş arabaya kimse olmasa bile en az 39.5 psi vurmanız lazım yuvarlarsak 40 psi

Yanlışınız var hocam kapı arasından bakabilirsiniz boş arabaya kimse olmasa bile en az 39.5 psi vurmanız lazım yuvarlarsak 40 psi
38 yap dış ortam genleşme ısı ile 40 a yaklaşır.

Ben 195.65.15 lastiğe. 35 psi basıyorum. Gayette güzel oluyor. Öyle fazla yük atmıyorum. Sayı ağırlığı harf hız sınırı gösteriyor. Ben 91.h almıştım Petlas progereen Mart kampanyası 880 TL'den. Lastikçi ve forumda filan araştırdım. 91 ve üstü gayet ideal diye okumuştum.

Ben 195.65.15 lastiğe. 35 psi basıyorum. Gayette güzel oluyor. Öyle fazla yük atmıyorum. Sayı ağırlığı harf hız sınırı gösteriyor. Ben 91.h almıştım Petlas progereen Mart kampanyası 880 TL'den. Lastikçi ve forumda filan araştırdım. 91 ve üstü gayet ideal diye okumuştum.
Araç Doblo 1 yada 2 galiba

Lastikler biraz ezik gibi duruyor. Basınçları kaç olmalı. Bilgisi olan yazabilir mi
91 altı yük için yetersiz sayılıyor... basınçları 32 olmalı (ön ve arka lastikler dahil;eğer araçla yük taşınmıyorsa

Back