ctnnali
Yeni Üye
Doblo- Kayıt
- 12 Nisan 2023
- Adı
- ALI
- Kan Grubu
- 0 -
- Aracınız
- Doblo
Maxi için orjinal ebat ölçüden şaşmaBendede 2015 Model Maxi var. Aynı şekilde kış lastiği ile geldi. Yazlık lastik alıcam bende şu günlerde. Aynı soruyu bende sorayım. Nasıl lastik almalıyım.
Peki 205/60/16 içinde 99T mi olması gerekir. Muayenede sıkıntı yaşarmıyım 99 altında olursaMaxi için orjinal ebat ölçüden şaşma
Yada Maxi için 205/60/16 olsun
h yaz lastiğiArkadaşlar merhaba, foruma yeni katıldım.
Geçen ay 2010 model doblo 2 Araç aldım.
Üzerinde kış lastiği ile geldi.
Su an yaz lastiği Alacağım ben 91H buldum ama lastikci arkadaş ısrarla 95H al vizeden geçmez diyor.
Bu araca yaz lastiğin de H değeri ne olmalı?
Benimkisi Maxi olduğu için durum değişirmi sizce91 ile muayeneden geçiyorum ben bir sıkıntı olmuyor
Hususi ruhsatlıysa bir sorun olacağını düşünmüyorumBenimkisi Maxi olduğu için durum değişirmi sizce
Doğru seçim205 55 R16 91V aldım. Continental firması herhangi bir sorun olmayacağını söyledi. Maxi modelinin azami yükü 2254 kg. Lastik başına 564 kg yapar. Bunun içinde 88 yeterli geliyormuş. Ben 91 aldım.
Lastikler biraz ezik gibi duruyor. Basınçları kaç olmalı. Bilgisi olan yazabilir mi205 55 R16 91V aldım. Continental firması herhangi bir sorun olmayacağını söyledi. Maxi modelinin azami yükü 2254 kg. Lastik başına 564 kg yapar. Bunun içinde 88 yeterli geliyormuş. Ben 91 aldım.
40 basmanız lazım hepsinede.Lastikler biraz ezik gibi duruyor. Basınçları kaç olmalı. Bilgisi olan yazabilir mi
Teşekkür ederim40 basmanız lazım hepsinede.