Doblo Yataklı karavan yapımı

gaslihak

Aktif Üye
Doblo
Adı
GÖKHAN ASLIHAK
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Gaz yakıcı Cihazlar Uzmanı
Aracınız
Doblo
Modeli
Trekking
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2016
Renk
İNCİK GRİSİ
Aracımın arkasına seyyar yatak yaptırmaya karar verdim bu konuda fikri olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum

(link)

(link)

(link)

kueche-shop-doblo1g.jpg

bu aralar çok moda yav...enteresan fikirler var,güzelde duruor ani..

TR turumu😀 yanlızmı?

benim için öncelik yatak olarak kullanmak bagajdanda fedakarlık yapmam seyyar profil demirden yaptırmaya karar verdim. ölçüleri aldım havalar iyi olursa bir hafta sonu biter resimleri koyarım 🙂

yaparsanız footografaları bekliyoruz

Hayirli olsun ...bir zamanlar karavani olan biri olarak iyi bilirim bu isin zevkini yalniz bir alisirsan fena muptela oluyorsun bilesin...

10 SENEDİR BENDE DÜŞÜNDÜM AMA BİRTÜRLÜ UYGULAYAMADIM.MESAFE YATACAK KADAR UZUN DEĞİL.ÖN KOLTUKLAR TAM YATSA OLACAK GİBİ AMA BİRTÜRLÜ YATIRAMADIM .BİLENLERDEN ÖNERİ BEKLİYORUM.65 DEN SONRA UZUN SÜRE OTURARAK YOLCULUK. YORUYOR. SELAMLAR MEVLÜT.

mevlüt amca boyun kaç yav...nasıl rahat olmaz.arka koltuklar yatınca deli bir alan kalıyor içeride....

10 SENEDİR BENDE DÜŞÜNDÜM AMA BİRTÜRLÜ UYGULAYAMADIM.MESAFE YATACAK KADAR UZUN DEĞİL.ÖN KOLTUKLAR TAM YATSA OLACAK GİBİ AMA BİRTÜRLÜ YATIRAMADIM .BİLENLERDEN ÖNERİ BEKLİYORUM.65 DEN SONRA UZUN SÜRE OTURARAK YOLCULUK. YORUYOR. SELAMLAR MEVLÜT.

d1 d2 ye göre içi nasıl bilemiorum ama benim boyum 1,86 koltukları ileri sıfırlayınca idare ediyorum.

karavanlı dobloyla güzel bi türkiye turu ne iyi olurdu 🙂

Hortlamış ama güzel bir konu....yapamadık gitti🙂

yakışır.....

harika olmuşlar...içinde ocak olanından içine malzeme koymak için yaptıracam tek taraflı olarak...

Back