Doblo yağ değişimini kaç liraya yaptırıyorsunuz??

anlatsana

Azimli Üye
Sevgili Doblo severler dün aracımın yağ değişim zamanı geldiği için bakıma götürdüm. Servis değil özel tamirhane, mazot filitresini değiştirmediler 20.000 bir değişiyoruz dediler. yağ değişimi+yağ filitresi+polen filitresi+hava filitresi+1 tane kızdırma bujisi değişimi 180 tl para verdim.Bana biraz pahalı geldi sizler kaç tl mal ediyorsunuz bizlerle paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden cevaplar için tşk ederim.

Bilgim Yok Ama Keşke Fiat Servisinde Yaptırsaydın

Servislerin önünden geçilmiyor ön yargımızdan dolayı 🙂))

ön ızgarada ne varki ?

kızdırma bujisi 20 tl. orjinal opar hava 10 polen 10 , yağ filtre 10 , mazot 15 , motor yağıda 30-40 civarı
işçilikte hadi olsun 40-50. bana pahalı gibi geldi.

uygun fiyat olduğunun kanısındayım

hava filitre 10tl
yağ filitre 10tl
polen 10 tl
4lt magnetic 59 tl(2.8 lt kullanıyorum)
10 veya 20 tl de ustaya veriyorum.
kendim veya ustam istersem akü lambalar frenler havalar silecekler cam suyu antifiriz vs kontrolü yapılıyor.

motor yağı 35 filitre kiti(hava,yağ,mazot,polen filitreleri ) 27 tl kızdırma 15 tl işçilik 30 tl =100-110 tl arası gerisi pahallı normalde işçilik 20 tl de ben 10 tl bahşiş yazdım...

biraz pahalı hemde mazot filitresinide değiştirmeleri gerekirdi b bakım bizim buralardada 110 tutar

motor yağı 35 filitre kiti(hava,yağ,mazot,polen filitreleri ) 27 tl kızdırma 15 tl işçilik 30 tl =100-110 tl arası gerisi pahallı normalde işçilik 20 tl de ben 10 tl bahşiş yazdım...

o ne yağıymış 35 lira?10w40 yağ bile 4 litresi 65 lira...5w40 yağın 4 litresi 105 lira.(castrol magnatech)beyler aldığınız yağa dikkat edin.ucuz yağ koyup arabayı hoşaf etmeyin.

En son 30000 lik bakım yaptırdım 1 ay önce birmotta. Yağ parası hariç(yağı ben almıştım), Carbon clean dahil, cam suyu dahil, motor temizleyici katkı dahil KDV dahil 175 TL. Yağ hangi marka kullandılar ? Tam sentetikler yaklaşık 80 -90 TL tutar. Ustanın kullandığı Yağ markasına göre pahalı mı yoksa ucuz mu sen karar ver. Ama bence değmez serviste yaptır ama önce fiyat al. Serviste olsa farklı fiyatlar olabiliyor.

35 liralık yağ iyi bişey olamazki abi açık falan olabilir

bende benim sanayideki ustaya sordum 160 tl civarında dedi tabi kızdırma bujisi hariç bence fiyat normal

abiler ben yaşlı aracıma 5-30W mobil yağı lt si 15 tlden koyuyorum. 5 lt=75 tl. yağ bidonu gözümün önünde açılıyor. filtreler opar. yanlız arkadaşların bahsettiği fiyatlardan accık pahalı alıyomuşum onu öğrendim sayenizde.
teşekkür ederim
hava filtresi = 7 tl
yağ filtresi = 15 tl
mazot filtresi = 35 tl ye alıyorum. accık geçiriyolarmış demekki 🙂

bi de başıma şöyle bişey geldi onu da paylaşayım hazır yeri gelmişken. fiat servislerini öven bikaç arkadaşa rastladım burada. bursa beşevler sanayi de fiat yetkili servisinde aracıma taktıkları mazot filtresi yan sanayi çıktı. ama parayı orjinal parası almışlardı. o da son oldu zaten bidaha gitmedim. çevremi de göndermiyorum oraya. aklınızda bulunsun yolunuz düşer de gitmek zorunda kalırsanız dikkat edin.

evet.
hava 10
mazot yan sanayi 20
yağ filtresi 5
yağ 60
polen 10
işçilik yerine göre kimi 10 kimi 50 arkadaşlar ondan fark eder.arkadaşta mazot filtreside yok biraz pahalı olmuş.

bi de başıma şöyle bişey geldi onu da paylaşayım hazır yeri gelmişken. fiat servislerini öven bikaç arkadaşa rastladım burada. bursa beşevler sanayi de fiat yetkili servisinde aracıma taktıkları mazot filtresi yan sanayi çıktı. ama parayı orjinal parası almışlardı. o da son oldu zaten bidaha gitmedim. çevremi de göndermiyorum oraya. aklınızda bulunsun yolunuz düşer de gitmek zorunda kalırsanız dikkat edin.

servislere bende güvenmiyorum

artık rektefiyecimin tamircisine götürcem aracı bakalım o zaman nasıl olcak yine yazarım 400 km sonra bakım var rodaj bakımı

bizde D1 VE D2 yi ustamızda bakım yaptırıyorduk servisten daha iyi bakım oluordu tüm parçaları orjinal alıyordum ve kontrolleri gereken frenler alt takım vs heryere bakılıyordu

evet hocam garantisi bitince kendi tanıdığınız bir ustaya gitmeniz daha iyi.gönül rahatlığıyla her yerine baktırabiliyorsunuz.

Back