Doblo ya Tesisat Yükledik

güzel olmuş gökhan ama anfi paspasın altında o konuda bir sıkıntı olmuyormu yoksa ben mi yanlış gördüm🙂
benim anfi basın arkasınna montalı

yok ya yanlış değil sürü koltuğunun arkasında ayak havuzuna koyduk anfiyi üstünü de bi aparat yaparak kapattık yyani direk anfinin üstünde değil paspas aparatın üstünde

bazen woofer ı sökme durumu oluyor bu yüzden woofer ın arkasına koymadım anfiyi böyle bir şey yaptık

bassın markası ne bide kaç watt RMS si war

Bass ForX in 38 cm li kgeniş yanak bass ıdır ama watt ını bilmiyorum
su an stereo bir 800 watt lık anfi ile çalışmaktadır o yüzden tam performans alamıyorum
Ancak güçlü bir mono anfi ile tam performans alacağımı düşünüyorum

iymiş ne kdra aldın bassı acaba bnm doblodada wrda bi tesisat .d jbl 1000 watt kıcker 1200 watt 1 mono 1 streo anfi 2 oval 600 watt fln fln kcuk çaplı bişe işte 😀

anfinin yerigüzel olmuş bende aynı sekilde koymuştum ve üzerine mdf ile kapatmıştım arkada oturanlar kablolara zarar vermesin diye ama ben ovel kolonlardaki sesi pek begenmiyorum kompenat takımı taktım 4 adet araca 16 cm lik birde 38 cm 1600 lük jbl aldım 400 rms lik valla araba depremler yaratıyor ara sokoklardan gecerken sesi acıyorum cogu aracın alrm ı calmaya başlıor bazı dükkan camlarıda zırıltı yapıyor senin tesisatda cok güzel ama

iymiş ne kdra aldın bassı acaba bnm doblodada wrda bi tesisat .d jbl 1000 watt kıcker 1200 watt 1 mono 1 streo anfi 2 oval 600 watt fln fln kcuk çaplı bişe işte 😀

tek fiyarını hatırlamıyorum zamanında duble din bir teyp le birlikte toplam 2 bin liraya felan alınmıştı. Ama 500-700 tl arasıydı sanırım tek bass ın fiyatı

Saolun arkadaşlar teşekkür ederim

anfinin yerigüzel olmuş bende aynı sekilde koymuştum ve üzerine mdf ile kapatmıştım arkada oturanlar kablolara zarar vermesin diye ama ben ovel kolonlardaki sesi pek begenmiyorum kompenat takımı taktım 4 adet araca 16 cm lik birde 38 cm 1600 lük jbl aldım 400 rms lik valla araba depremler yaratıyor ara sokoklardan gecerken sesi acıyorum cogu aracın alrm ı calmaya başlıor bazı dükkan camlarıda zırıltı yapıyor senin tesisatda cok güzel ama

ben de sadece 2 adet ovalkolon (1200watt diye aldım ovalleri ) ön göğüstüki 10 cm lik kolonlar kapılarda orginal kolonlar 1 de 38 lik bass var işte amfimde pek sağlam değil kompenat ımda eksik ama bu haliyle bile deidğin gibi alarm ları öttürüp dükkan camlarını titretiyor.

Hatta aracın yan krom cıtası nı boşandırmıştı yerinden Allah tan mah. arasında bi cad. deydim de üstünden kimse geçmeden zarar görmeden inip almıştım .
Ama fazla bass ta iyi değil izolasyon olmayınca.

Back