Doblo ya spor yay

07doblo34

Azimli Üye
Arkadaşlar sizce nasıl olur d1 kasasına spor yay koysak dobloyu basık yapsak nasıl olur arkadaşlar deniyen gören varmı önerilerinizi bekliyorum bide benim doblomda çıtalar marşbiyerler ve spoiler olcak arabaya spor yay yapsam bu aksesuarlar saçmamı olur? nasıl bi görüntü sizce verir? düşüncelerinizi bekliyorum.

o iş zevk meselesi tabikide ben şahsen dobloyu yüksek seviyorum doblo dediğin jip gibi olacak

gerçi ustam yapma dedi ama bende alçak seviyorum.hele şu alttaki resime hayran oluyorum.

abi o senin doblo değil mi photo shoplu

Arkadaşlar sizce nasıl olur d1 kasasına spor yay koysak dobloyu basık yapsak nasıl olur arkadaşlar deniyen gören varmı önerilerinizi bekliyorum bide benim doblomda çıtalar marşbiyerler ve spoiler olcak arabaya spor yay yapsam bu aksesuarlar saçmamı olur? nasıl bi görüntü sizce verir? düşüncelerinizi bekliyorum.
d1 kasaya spor yay bulamazsın ama makaslarla oynayarak arkayı düşürebilirsin.....önler tabi normal amartisör onlarında özel makinası var amartisörler makinada basılarak araç basık hale geliyor...

abi o senin doblo değil mi photo shoplu

yok 🙂oğuz benim değil .ah benimkide böyle olsaydı.

abi inan seninki daha güzel bence doblo dediğin jip gibi olacak

aslında gerek yok diye düşünüyorum ama alçakda çok hoş oluyor

d1 kasaya spor yay bulamazsın ama makaslarla oynayarak arkayı düşürebilirsin.....önler tabi normal amartisör onlarında özel makinası var amartisörler makinada basılarak araç basık hale geliyor...

açıklaman için teşekkür ediyorum 🙂🙂

aslında gerek yok diye düşünüyorum ama alçakda çok hoş oluyor

evet alçakta çok hoş duruyor kardeşim istanbulda oturuyorum inan istanbulda kasis ve çukur çok olmasa doblonun makaslarını keser ön arka tamponlarını degiiştirim yere yakın yparım ama istanbulda olmuoo sonra her gün kaporta cıda geçirrim 😀

açıklaman için teşekkür ediyorum 🙂🙂
rica ederim....

Back