Doblo Doblo Triger

5 yıl değil miydi triger değişimi Yunus hocam?
Bakım tablosunun fotosunu yakınlaştırıp inceleyin fabrika prosedürü gereği değişim tarihleri geçerli
Sağlamlık testini servis yapacak uygun görürse değiştirecek tabiki değişirse iyi olur

Bakım tablosunun fotosunu yakınlaştırıp inceleyin fabrika prosedürü gereği değişim tarihleri geçerli
Sağlamlık testini servis yapacak uygun görürse değiştirecek tabiki değişirse iyi olur
Evet gördüm ama çok ekstrem şartlar için 3 yıl demişler. 41 bin kmde aradabada 5 senenin dolması beklenebilir.

arkadaşlar triger kopmasıyla hem yolda kalacağınız ve çekici ile aracın gitmesi ile açacağı maddi yaranın büyük olması nedeni ile riske ve sonraya bırakılmayacak bir konu triger. Lütfen bu konuda dikkat edelim

İyi akşamlar 2014 1.6 Multijet urban paket Doblo aldım triger değişimi yapılmış mı bilmiyorum. Bunu nereden yada nasıl öğrenebilirim?

kaç bin km de araç. muhtemelen servise soktu ise bir önceki 2017 e kadar kaydı olabilir servise şase üzerinden bir sordurun

Merhaba araç 130000 de

Birde Mersin yetkilisi kimdir onu bana yazarsanız sevinirim. Sticker için 🤗

Merhaba, 2014 doblo 1.3. 90 lik urban 3.sahibiyim 1 hafta oldu aracı alali 118.800 km de, yetkili servise bugün giderek aracin ağır bakımını yaptırmak istediğimi belirttim ve ekte belirttiğim şekilde fiyat ve değişecek parça listesi çıkartıldı... Bende araştırma yaptıktan sonra geleceğimi söyleyerek servisten ayrıldım. Bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
Kardeş motor mu yaptırıyosun haha zincir seti orijinal opar 450 500 civarı soygun var soygun

Back