Doblo - Teyp Nasıl Çıkar?

B_MOOSTY

Daimi Üye
Teybi nasıl çıkartırız arkadaşlar?
resimli anlatım veya anlaşılır anlatabilirseniz seviniriz

bu konuyu baki abi daha iyi anlatır onun işi

ama benimde bildiğim ilk önce şiş şeklinde iki adet aparatı ile teybin üzerindeki deiliklere geçirin ve teybi kendinize göre çekin teyp çıkacaktır

u şeklinde iki adet 3-4 mm kalınlığındaki teli teybin yanlarındaki deliklerden içeri sokacaksınız oradaki tırnaklara denk geldikten sonra teybi geri çekeceksiniz..

u şeklinde iki adet 3-4 mm kalınlığındaki teli teybin yanlarındaki deliklerden içeri sokacaksınız oradaki tırnaklara denk geldikten sonra teybi geri çekeceksiniz..

bilgi için teşekkürler bende bunu anlatmak istedim çok kolay bi uygulama

ustam iyi anlatımdı.ağzına sağlık.

yapımı anlatılmış ztn o deliklerden aparatı sokunca teyp boştaymış gibi çıkıveriyo ztn😀

Tel bulamazssanız ,elbise askılarının telini kesip, düzleyerek kullanabilirsiniz şahsen ben öyle yaptım 🙂 d3 lerin teybini kolaylıkla bu şekilde çıkarabilirsiniz...

bana gerek kalmamış herkez gayet güzel anlatmış....

SLM ARKADAŞLAR BU BİLGİ İÇİN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER . BENDE BU DELİKLERİN Bİ İŞLEVİ VARDIR DİYE DÜŞÜYORDUM. KASET ÇALMA MEKANIZMASI BOZUK OLDUĞU İÇİN 2 GB LIK FM VERİCİ YE MÜZİK YÜKLEDİM ONUNLA İDARE EDİYORUM. ŞEHİR İÇİNDE BOŞ BAND BULMAK ZOR OLDUĞU İÇİN ANTENE ANAHTAR KOYMAYI DÜŞÜNÜYORUM KENDİMCE. OLURMU BİLMİYORUM DENEYİNCE GÖRECEĞİZ.SLM MEVLÜT AMCA.*comfort**bye*

çok doğru tespit mevlut baba.....bu konu hakkında çok yazdım sitede maalisef istanbul gibi metropol bir şehirde fm transmitter kullanmak sorun...çünkü maalisef her yarım frekansta radyo var...dolayısı ile antenin devredeyken tranmitteri kullanamazsın...yanlız 2 kontaklı bir anahtar lazm sana...hem şasesini hemde + sını devre dışı bırakmanlazım yani iki kontak olmalı anahtarda...

çok doğru tespit mevlut baba.....bu konu hakkında çok yazdım sitede maalisef istanbul gibi metropol bir şehirde fm transmitter kullanmak sorun...çünkü maalisef her yarım frekansta radyo var...dolayısı ile antenin devredeyken tranmitteri kullanamazsın...yanlız 2 kontaklı bir anahtar lazm sana...hem şasesini hemde + sını devre dışı bırakmanlazım yani iki kontak olmalı anahtarda...
SLM BAKİ BEY .BENİM DELİKANLI ELEKTRİKÇİ ONA TEMİN ETTİRİRİM. SAĞOL ŞEHİR DIŞINDA SORUN YARATMIYOR DA ŞEHİR İÇİ UĞRAŞ DUR.SLM MEVLÜT AMCA.*comfort**bye*

mevlüt amca radyo dinlemiyorsan direk teyibin arkasından anket soketini sök daha temiz olur. Bende senin gibi uzun süre o cihazdan kullandım en temizi öyle oluyor

mevlüt amca radyo dinlemiyorsan direk teyibin arkasından anket soketini sök daha temiz olur. Bende senin gibi uzun süre o cihazdan kullandım en temizi öyle oluyor

iyide uğurcum radyo dinleyecekse. her seferinde sök tak sıkıntı olur ..anahtar kesin çözüm...

o yuzden radyo dinlemiyorsan dedim zaten abi benim radyoyla işim olmadığından ben öyle yapıyordum aslında o cihazada gerek yok şimdilerde ne güzel cd siz teyipler çıkmış abi en güzeli 50 liradan başlıyo al bitane tak usb yi rahat rahat dinle müziği en iyisi 100 tl bence en temizi

o da başka bir alternatif...uğurum....

yani abi bence en temizi çünkü o cihaz gibi kalabalık şehirlerde sıkıntı cekmıyosun hem radyo hem teyip cd kalitesin de ses hem o kadarda pahalı bi alet değil mevlüt amcama tavsiye ederim

SLM ARKADAŞLAR. SORUNUMLA İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN SAĞOLUN. BENİM TEYP KASET ÇALARLI ARTI ESKİ KASA O DELİĞE UYGUN DEDİĞİNİZ RADYOLU USB Lİ ALET İ NERDEN TEMİN EDEBİLİRİM.SLM MEVLÜT AMCA.*comfort**bye*

SLM ARKADAŞLAR. SORUNUMLA İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN SAĞOLUN. BENİM TEYP KASET ÇALARLI ARTI ESKİ KASA O DELİĞE UYGUN DEDİĞİNİZ RADYOLU USB Lİ ALET İ NERDEN TEMİN EDEBİLİRİM.SLM MEVLÜT AMCA.*comfort**bye*

mevlüt amca teyipin eski yada kaset çalarlı olması hiç bir sorun teşkil etmez. Dediğim cihaz zaten bi teyip sadece cd yada kaset çalmıyor bu teyipi herhangi bir teyipçide bulabilirsiniz. o kadar maliyetli bir cihaz da değil. bu bahsettiğim teyipi alıyorsunuz eski teyipinizin yerine yeni aldığınızı takıyorlar sonra siz usb diske yada herhangi bir hafıza kartına müzikleri yükleyip teyipe takıyorsunuz rahatca ve güzelce istediğinizi dinliyorsunuz istediğiniz zamanda rahatca radyonuzu dinliyorsunuz

Back