Karaduman205
@pump_upp - best crypto pumps on telegram !
Başka Araç- Kayıt
- 1 Mayıs 2020
- Adı
- Tevfik
- Kan Grubu
- A RH -
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Vip
- Motor
- 1.3 Ecojet
- Araç Yılı
- 2013
Düşünürsen doblom var takas edebiliriz anlaşırsak forumdada birçok konusu mevcut çok çekti elimden 😊Merhaba 2011 model ALBEA PREMİO PLUS aracım var 120.400 kilometre de lastikleri ve aküsü yeni. Boya değişen hasar kaydı yok.aile aracı olarak kullanılabilecek aynı değerde DOBLO ile takas etmek istiyorum .
DuruyosaDüşünürsen doblom var takas edebiliriz anlaşırsak forumdada birçok konusu mevcut çok çekti elimden 😊
Zannetmiyom abi durucağınıda gene yazayım dedim 🤣 emektardan sıkıldım artık hergün arabadayım uğraş uğraş yap boz gibi artık üçüncü amfiyle aküyü alcam yarın ufoyla oturuyorum soğukta arabadaDuruyosa
Zannetmiyom abi durucağınıda gene yazayım dedim 🤣 emektardan sıkıldım artık hergün arabadayım uğraş uğraş yap boz gibi artık üçüncü amfiyle aküyü alcam yarın ufoyla oturuyorum soğukta arabada
38377 dosyayı görüntüle
Bu üst seviye artık 😂Zannetmiyom abi durucağınıda gene yazayım dedim 🤣 emektardan sıkıldım artık hergün arabadayım uğraş uğraş yap boz gibi artık üçüncü amfiyle aküyü alcam yarın ufoyla oturuyorum soğukta arabada
38377 dosyayı görüntüle
BravoZannetmiyom abi durucağınıda gene yazayım dedim 🤣 emektardan sıkıldım artık hergün arabadayım uğraş uğraş yap boz gibi artık üçüncü amfiyle aküyü alcam yarın ufoyla oturuyorum soğukta arabada
38377 dosyayı görüntüle
Saolasın abi teşekkür ederim baştacısın 👍❤️Arabayı yakma da 🙂)( rastgele hacı