doblo stop sorunu

hasan20

Yeni Üye
Doblo
Adı
hasan
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
aracım 2014 doblo 1,6 105 beygir doblo araç ilk marşta çalıştırırken zor çalışıyor veya stop ediyor. enjektörleri temizlettim olmadı triger kayışı hava filtresi yağ değişimi hepsini yaptırdım. sensörlere baktırdım olmadı. neden olabilir

Mazot pompasına baktırdınız mı?

Evet ona da baktırdım maalesef onda da düzelmedi

S.a sanırım kronik sorun 1.6 90 lik var bende start stop devreye girmiyor birde arada start stop devre dışı yazıp stop ediyor ne yaptıysam bulamadım sizden ricam sebebini bulursanız bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkür ederim

A.s benim Easy model start stop özelliği yok

depodan gelen pompa veya elektronik tesisatta bir problem olabilir

Sigorta kutusunun değişmesi lazım dedi elektrikçi degistiricektim ama fiyatı 27 bin çıktı

Mesela klima çakmakla vs çalışmıyor sigorta kutusuyla oynadığın zaman düzeliyor ve belli birsure sonra yine gidiyor

Öncelikle birkaç sorum olucak ilk marştamı yapıyor
2.yakin zamanda volant degisimi oldumu

Volant değişimi olmadi genellikle ayni sekilde

Youtube da kesici garage diye mustafa usta var zonguldakta ama çok yetenekli bir usta.Mareların elektrik askamlarını bile komple kendi topluyor (elektrikçilerin bile kaçtığı arabalardan) motor mekanik ustası olmasına rağmen elektrik soket vs.hepsini kontrol ediyor.Ustayla bir görüşmenizi tavsiye ederim.Çok büyük ihtimalle sorununuzu çözecektir.
(link)

Back