doblo sokağı :)

hasan Adıgüzel

Fenomen Üye
Adı
hasan
Modeli
Renk
kahverengi
20150316_155925.jpg

Doblo dan çok çanak anten var bu sokakda.😀 😀 8 adet saydım 😀

Yerdeki beyaz cizgiler yaya gecidi desek saga bakan beyaz ucgen ne anlama geliyor ? Sari dama kareleri ne oluyor ? Soforlugumden utanir oldum hangisi ne anlama geliyor yavvv.

Cizgilerin ustude park halindeki araclarla dolu 😉

[QUOTEm_ates27, post: 114619, member: 7057"]Doblo dan çok çanak anten var bu sokakda.😀 😀 8 adet saydım 😀[/QUOTE]
Aynen oyle valla antenleri hepsini kaldircaksin görüntü kirliliği 🙂

[QUOTru56, post: 114621, member: 6526"]Yerdeki beyaz cizgiler yaya gecidi desek saga bakan beyaz ucgen ne anlama geliyor ? Sari dama kareleri ne oluyor ? Soforlugumden utanir oldum hangisi ne anlama geliyor yavvv.[/QUOTE]
Yaya gecidi vede ayriyetten de kasis var orada belirgin olması ve surucunun anlaması için yapılmış olabilir.

@sukru56

Orada yoldan bir yukseltinin (hız kesiçi ) oldugunu bildiriyor dikkat gibi.

@m_ates27
Resimde pek kavis gorunmuyor hic aklima gelmezdi valla bizim Siirt te o kadar cok cukur varki hiz kesici kasislere ihtiyac yok 🙂

Antepde öle yolda giderkençukurlardan kaçım derken slalom yapıyoruz

Mahalleden birisi buluşma ayarlamış sanırım 🙂) bizde Ankara'da buluşacaktık ama Murat hocam unuttu sanırım 🙂)

Bu sokakta dogdum bu sokakta oynadim bu sokakta büyüdüm 29yasindayim ve 3yasinda oğlum var hala bu sokaktayim bu gidisle bu sokakta olucez herelde 🙂

direksiyon hareketine duyarlı adaptif dönüş sis farı aracımda yok maliyeti ne kadardır acaba bilgisi olan var mı

@Ilkankrk
unutmadım aga yeni boşa çıktım halledecem 🙂

@hasan Adıgüzel
ne güzel kardeşim ben de eski gecekondu semtimizde büyümek ve kalmak isterdim hep aklıma gelince ahh çekerim

@hasan Adıgüzel

Boşver aynı yerde kalmak iyidir abi.. 😀 Biz yeni evimize taşındığımızda uzun müddet alışamadık insan eskiyi arıyor tabi..

Back