Doblo Sis Far

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Acros
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Acros

Azimli Üye
Bizim dobloda sis farı yok nasıl taktıra bilirim maliyeti ne kadar olur bilgi verirseniz sevinirim

bir ara servisler 300 tl istiyordu.
sanayide işçilik dahil 100 tl halledilir.

çokmuş walla çıkmacılardan alıcan sanayide yaptırıcan daha ucuz olur 😀

Orjinallrini servisten başka yerde bulamazsınız. Piyasada ve internette satılanlar yan sanayi ve camları çok çabuk kırılıyor. Orjinalde sis farlarınız yoksa bunun için gerekli Elektrik tesisatınız da yok. Herhangi bir elektrikçi bunun için göğüsteki boş düğmelere orjjinal gibi düğme koyamıyor. açıkcası uydurmasyon yapılıyo. En kralı paraya kıyıp servise taktırmanız. Ben yan sanayi aldım Ama hala tesisat yok. şuan için aksesuar duruyorlar.

Ekrem tarafından yazılan metin:
Orjinallrini servisten başka yerde bulamazsınız. Piyasada ve internette satılanlar yan sanayi ve camları çok çabuk kırılıyor. Orjinalde sis farlarınız yoksa bunun için gerekli Elektrik tesisatınız da yok. Herhangi bir elektrikçi bunun için göğüsteki boş düğmelere orjjinal gibi düğme koyamıyor. açıkcası uydurmasyon yapılıyo. En kralı paraya kıyıp servise taktırmanız. Ben yan sanayi aldım Ama hala tesisat yok. şuan için aksesuar duruyorlar.

*hmm*

bendede yoktu taktırdım ıscılık dahıl 100 lıraya acelem vardı gogse monte ettırmedım ay*tup*aklarıma yakın bıyerde bı anahtar baglattım sorunu sımdılık hallettım ılerleyen benım bol vaktımın oldugu zaman gıdıp gogse aldırıcam.

d1 de orjinalinde farın altında sis farı oldugu için tampona sis kablosu cekmk hiçbirsey degilde d2 lerde sıkıntı

arkadaşlar bende sis farı dusunuyorum sanayıde buldum sarı camlı 70 liraya aldım montasını kendım yapıcam.bı fıkır gogusluge ek dugme taktırmaktansa arka sis lambası dugmesını tetıkleme dugmesı olarak kullanıp araya bı role gırılerek orjınal bı gorunum saglayabılırız arkadaslar..

Ben D3 aracı sipariş ederken, sis farı isteğimi belirttim teslimden önce serviste taktılar ama arka sis düğmesine bağlamışlar hiç işime gelmedi. Bakım için servise gittiğimde ayrı düğme yaptıracağım. Fiyat olarakta 250- tl ödedim.

arkadaşlar bende sis farı dusunuyorum sanayıde buldum sarı camlı 70 liraya aldım montasını kendım yapıcam.bı fıkır gogusluge ek dugme taktırmaktansa arka sis lambası dugmesını tetıkleme dugmesı olarak kullanıp araya bı role gırılerek orjınal bı gorunum saglayabılırız arkadaslar..

Lütfen Kendinizi Tanışma Bölümünde Tanıtınız Aksi Halde Soru ve Sorunlarınıza Cevap Verilmeyecektir...

d1 lerde hepsinde vardı.d2 ve d3 lerde hepsinde yok işe yarayan önemli şeyleri hepsine koy parasını al kardeşim ya.fiat ın bu huyu kötü çoğu şey opsiyonel.premio araç alıyorsun en full sözde ona bile bir dünya opsiyonel özellik koyuyor.

yanlışın var abi her d1 de sis yok örneğin bende yok ama 20 tl ye açtırıcam

nasıl yok be beratcım. var hepsinde. yoksa biz mi yanlış biliyoruz acaba ama ben hepsinde var biliyorum.

d1 lerde hepsinde vardı.d2 ve d3 lerde hepsinde yok işe yarayan önemli şeyleri hepsine koy parasını al kardeşim ya.fiat ın bu huyu kötü çoğu şey opsiyonel.premio araç alıyorsun en full sözde ona bile bir dünya opsiyonel özellik koyuyor.

*tup* aynen katılıyorum abi.

yanlışın var abi her d1 de sis yok örneğin bende yok ama 20 tl ye açtırıcam

berat nasıl yok sis farı d1 lerde farın içinde farın sol altında sinylin yanında

basbaya yok abi bkz:
c165v.jpg

bi yaşıma daha girdim iyi mi 🙂

ilk başta bende şaşırdım ama olsun yeri varya yeter bi kablo tamamdır kendim çekerim ama daha da beter ederim diye korkuyorum o yüzden yaptırıcam bi zaman

Back