Doblo radiant wax ve fk1000p uygulaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kerim

Daimi Üye
Herkese merhabalar

2 gün önce yıkayıp radiant wax ve fk1000p uygulamasını yaptım.

Önce su tuttum
9zng6.jpg

Plastiklerde 1 haftalık trim detailer var
9znh0.jpg

9znhk.jpg

Çift kova ve sonax turuncu şampuan
9znj4.jpg

Durulama
9znk2.jpg

9znkk.jpg

Jantlarla fazla uğraşmadım,süngerle geçtim
9znly.jpg

9znn3.jpg

Plastiklere plak2r
9znns.jpg

9znpp.jpg

Radiant wax ve fk1000p sonrası(Radiant waxı finishing pad ile 1400 devirde uyguladım)
9znqh.jpg

9znr8.jpg

Waxı çok ince sürdüm🙂 Sürüldüğü anlaşılmıyor😀
9zns4.jpg

9znt9.jpg

Hiç azalma yok😀
9znuk.jpg

Son olarak lastiklere endurance uyguladım(Bu üründen hiç memnun değilim.İlk sürüldüğünde çok güzeldi.1 gün ve 300 km yol sonrası bu görüntüden eser kalmadı)
9znvr.jpg

Boyada ıslak görüntü oluşmadı.Parlaklık yine ilk günkü gibi değil:|

eline sağlık kerim.

kerim çiziklere bi çözümün varmı?

Teşekkür ederim.

çizikler polish(pasta)ile giderilir.Makine olmadan gidermek çok zor.Fiatın boyası yumuşak boya grubunda zaten.Makineyle kolayca gideriliyor çizikler.
http://www.polishedbliss.co.uk/acatalog/pdfs/painthardness.pdf

O çizikleri tamamen yok etmek zor ama görünmez hale getirilebilir.Çiziğe tümsek olacak şekilde rütuş boya ile doldurulur(kürdan iş görür).Sonra zımpara ile tümsek giderilir(2500 yeterlidir).Sonra polisaj makinesiyle ağır aşındırıcı yapılarak zımpara izleri giderilir.
http://www.detailingturkey.net/showthread.php?t=2463
http://www.detailingturkey.net/showthread.php?t=18889&highlight=z%FDmpara
Opak renklerde daha iyi sonuç alınır.Metalik gri ve bej renkde fazla düzelme olmaz.

çok güzel olmuş maşallah doblona

ilk günkü parlaklık için sıfırdan beri düzenli bakım şart düzenli dikkatli yıkama da şart ama bence güzel olmuş

maşaallah.ALLAH naarlardan korusun.

Çok güzel olmuş.Forumda detaylı temizlik yapan oldugunu görmek güzel.

kerim abi çamurluk içlerinide yıka bence daha temiz durur

dün bende wax attım dobloma düngece sağ ön direğin siyah parlak kısmına kuşun teki mıçmış bunlara bez bağlamak lazım😀 hafiften oraya leke yapmış orayada hemen virtüs 473 seramik pasta uyguladım leke çıktı aynı şekilde kaputada mıçmış ama işte waxın boya korumanın faydası hiç bi leke yok boyada ve çabuk temizlendi o yüzden her ay boya koruma yapmak çok yararlı

güzel olmuş.....maaşallah...

kerim abi çamurluk içlerinide yıka bence daha temiz durur

dün bende wax attım dobloma düngece sağ ön direğin siyah parlak kısmına kuşun teki mıçmış bunlara bez bağlamak lazım😀 hafiften oraya leke yapmış orayada hemen virtüs 473 seramik pasta uyguladım leke çıktı aynı şekilde kaputada mıçmış ama işte waxın boya korumanın faydası hiç bi leke yok boyada ve çabuk temizlendi o yüzden her ay boya koruma yapmak çok yararlı

Radiant wax uygulamasına zaman kalsın diye fazla ilgilenmedim o kısımlarla.

eline sağlık kerim abi. parlamış yaw. süper olmuş 🙂

Back