DOBLO PARLATMA VE BOYA KORUMA TEMİZLİK

doblo vip premio

İcra Kurulu Üyesi
Yetkili Kişi
Yönetici
Adı
OĞUZ
Kan Grubu
A RH +
Araç Yılı
2015
Renk
BRONZ KAHVE
dobloma her ay düzenli olarak cila ile parlatma ve koruma uyguluyorum ayrıca her yıkadıktan ve her gün temizlik yaparken cilalı su ile silerim ayrıca ekspres cilalar ilede parlatıyorum

3vs99.jpg

3vsft.jpg

çamurluk içlerini bile yııkıyorum 😀

3vsrc.jpg

arka camın altındaki siyah parça bu parçayada çok özen gösteriyorum bazı d3 lerde çok fena matlaşmış görüyorum matlaşınca kötü görünüyor

3vthd.jpg

maşallah🙂

rahatsız 😀😀

rahatsız 😀😀

niye kötü mü olmuş ne güzel ışıl ışıl geziyorum ban parlak olacak mat araba çok kötü görünüyor

Mis gibi eline sağlık. Polisaj makinası mı kullanıyorsun Oğuz yoksa elle mi diye sorucam ama her ay elle zor olur sanırım. Kullandığın malzemeler neler ?

Mis gibi eline sağlık. Polisaj makinası mı kullanıyorsun Oğuz yoksa elle mi diye sorucam ama her ay elle zor olur sanırım. Kullandığın malzemeler neler ?

teşekkürler

polisaj makinam var cila işlemi için pek gerek olmuyor ama yumuşak pamuksu pedleri ile parlatmak için kullanıyorum

kullandığım malzemeler kesinlikle aşındırıcı maddeler içermiyor sadece boyayı parlatmak ve korumak için uyguluyorum

cilam mxs marka teflon cila

http://www.mxs.com.tr/alturun.asp?id=101

kullandığım cilanın linki yukarıda çok memnunum harika parlatıyor birde her ay yapınca koruması süper kuş pisliği falan kolayca temizleniyor

birde yıkamalardan sonra aynı cilayı ayriyetten sulandırıp püskürterekte siliyorum ki boyada ince izler oluşmasın birde sıvı ekspres cilalar var onlardanda kullanıyorum böyle itinalı bakınca araba hiç matlaşmıyor her yaşında böyle parlak kalıyor diğer arablarımızda böyleydi

Tamamdır sağolasın kardeşim.

rica ederim

ama şunudsa belirtiyim arabanıza hiç cila yapılmadı ise önceden iyibir pasta yapılmalı çizikler ve boyanın kiri temizlenmeli

Cila yapılmadı evet komple elden geçiricem.

geçirdikten sonra resimleri paylaşırsan seviniriz doblonu güzelbi parlat temiz arabaya binmek başka oluyor

maşallah nazar değmesin 🙂

maşallah abi doblon çok temiz çamurluk içilerini nasıl temizliyosun

maşallah abi doblon çok temiz çamurluk içilerini nasıl temizliyosun

sağol berat

çamurluk içlerini bir kovaya şampuan koyuyorum ve fırça ile yıkıyorum ardından duruluyorum birde parlatıcı ile parlattıkmı iş tamamdır

ama oralarıda yıkayınca başkabi güzel görünüyor araba

maşaallah oğuzum araban cillop gibi.ALLAH nazarlardan sakındırsın.

maşaallah oğuzum araban cillop gibi.ALLAH nazarlardan sakındırsın.

sağol abi AMİN

ALLAH herkesin arabasını nazarlardan korusun

bu doblo sende 50 sene yaşar abi kartalda böle temizmi?

Ek olarak lastik ve jant parlatıcı da kulanıyorsun🙂
Güzel olmuş,ne derler bakarsan bağ olur.

lastikleri bulaşık sabunuyla parlatıyorum 😀 😀

bu doblo sende 50 sene yaşar abi kartalda böle temizmi?

berat ben arablara çok iyi bakıyorum d1 doblo premiomuzu biz 6 sene kullandık satarken bile daha ilk günkü gibi temizdi zaten her gören şaşırıyor

kartalımızda yaşına göre çok temiz onu alalı 1 sene oldu ama içi falan full deri kaplı temiz bi araba kısmetse onu bi baştan aşağı toplatmayı düşünüyoruz toplayan adam iyi yapmamamış boyası falan mat ama içi falan çok temiz zatern her şeyi sıfır

bu doblo ya mazot alırken bazı gitmediğimiz bayiler hayırlı olsun dityip pompacı bahşiş bekliyor adamlara diyorum araba 20 binde abi çamurluk içlerine bak toz yok diyorlar ben de hemen kmyi gösteriyorum 😀

Ek olarak lastik ve jant parlatıcı da kulanıyorsun🙂
Güzel olmuş,ne derler bakarsan bağ olur.

ben lastiklere space marka parlatıcı kullanıyorum çokta güzel parlatıyor

jantlarıda arabanın cilası ile parlatıyorum

Back