Bilgi Doblo Otomobil Ruhsat Değişimi Hakkında

30 bin TL biraz fazla gibi geldi bana.En azından dobloteam üyelerine ekstra bir indirim sağlansa çok daha iyi olurdu.Eğer böyle bir imkan olursa başvuru beklendiğinden daha çok olacaktır.

Çok teşekkür ederim @Zeguj abi

aynen mesela 30.000 tl neye alıyor firma deniliyor haklı olarak
bu süreç çok uzun süren, gel gitli bir iş
mesela sağlam doblo kupası odtü de testte tabi tutuluyor ha diyince olmuyor yani yatırım ve masraf gerektiren bi iş
başkanım peki d2 kasalar onlar niye olmuyor 😑

benim Doblo 2 kasa 2008 model 1.9 105 Premio çoktandır bu haberi bekliyordum başkanım imkan yokmudur

Merhaba arkadaşlar otomobil e dönen araç benim gerek firma yetkilileri gerek çalışanlar güler yüzlü ve işinin erbabı diyebilirim gösterdikleri misafirperverlik takdire şayandır murat üresin başkanımızda şahittir firmada 1 saat gibi kısa zamanda işiniz bitiyor sonrası egzoz muayenesi sonra tadilat muayenesi ve noterde işiniz bitiyor noter sonrası mutlaka sigortanızı otomobil olarak güncellettirin kaza vs durumunda aracınızın sigortası devre dışı kalıyor bilginize ayrıca günaydın oto ve murat başkanımıza teşekkürler
Dursun bey hayırlı olsun dilerim bu işlemler kaç gün sürdü. Ücretlerin içinde noter muayene ücreti vs. dahil mi? Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Dursun bey hayırlı olsun dilerim bu işlemler kaç gün sürdü. Ücretlerin içinde noter muayene ücreti vs. dahil mi? Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
günaydın oto firmasın 1 saat sürmüyor bile sonrasında tüvtürk sonra noter ile birkaç saatte işiniz çözülüyor.
İlk önce aracın olup olmadığı konusunda firmaya ruhsat ve kaput altındaki etiketi atmanız lazım sonra randevu veriyorlar

benim Doblo 2 kasa 2008 model 1.9 105 Premio çoktandır bu haberi bekliyordum başkanım imkan yokmudur
maalesef şuan onların testi olmadığından olmuyor
gelen talabe göre yatırım yapacaklar
araç çarpışma testi TSE süreci uzun ve maliyetli işlemler

maalesef şuan onların testi olmadığından olmuyor
gelen talabe göre yatırım yapacaklar
araç çarpışma testi TSE süreci uzun ve maliyetli işlemler
biz Doblo ailesi olarak talepte bulunamıyor muyuz yani neden Doblo 2'lerin testi yapılmıyor ben arabamı çok seviyorum otomobil olmasını da çok istiyorum sırf bu yüzden araba değiştirmeyi bile düşünüyorum

biz Doblo ailesi olarak talepte bulunamıyor muyuz yani neden Doblo 2'lerin testi yapılmıyor ben arabamı çok seviyorum otomobil olmasını da çok istiyorum sırf bu yüzden araba değiştirmeyi bile düşünüyorum
test yapılacak sağlam bi d2 kupası lazım üstünden kaç yıl geçti son üretimden bu yana bir de tabiki yatırım maliyeti var

benim anlamadığım bu araçlar fabrikadan çıkmadan evvel fiat tarafın dan tse onayları alınmadımı . bizler araç üzerinde hiçbir eklenti tadilat yaptırmadık şimdi neden tse onayı ve proje isteniyor? araçlar orijinal fabrika çıkışlı. anlamsız masraf yaptırıyorlar. birileri yine para kazancak.

Back