AbdullahAltınn
Aktif Üye
Doblo- Kayıt
- 2 Mayıs 2024
- Adı
- Abdullah
- Kan Grubu
- B RH +
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Cargo
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2008
- Renk
- Bulut Beyazı
gövde rengine boyanacak bulut beyazınatamponu govde renginemi boyatmak istiyorsun yoksa duz siyaha mi? düz siyah yapicaksan sprey boya alip kendin boyarsan muhtemelen 200-300 tl tutar.boyasi zimparasi falan vs.kaportaciya gidersen muhtemelen 2000-3000 tl diyebilir🙂
kolay gelsin. Astar ve 2 kat boya sonra vernik şartgövde rengine boyanacak bulut beyazına
kendi üztündeki boya kötü o boyayı nsıl zımpara çıkartır hangi zımpara önerirsinizkolay gelsin. Astar ve 2 kat boya sonra vernik şart
Bilgisi olan cevaplayacaktır. Çok detaylı bilgim yok maalesef.kendi üztündeki boya kötü o boyayı nsıl zımpara çıkartır hangi zımpara önerirsiniz
Boya sökücü sprey gibi ürünler iş görür diye düşünüyorum. Bana tavsiye etmişlerdi ama kullanmadım. Bizim panelvanın ön tamponun üst kısımlarında astarsız boyalı kısımlar var. Zamanla boyası da biraz kalktı ve o kötü görünen boyayı sökmek istedim.kendi üztündeki boya kötü o boyayı nsıl zımpara çıkartır hangi zımpara önerirsiniz
Mesela şöyle yapsam komple boyayı sökmektense soyulan yerleri boyasam güzel dururmuBoya sökücü sprey gibi ürünler iş görür diye düşünüyorum. Bana tavsiye etmişlerdi ama kullanmadım. Bizim panelvanın ön tamponun üst kısımlarında astarsız boyalı kısımlar var. Zamanla boyası da biraz kalktı ve o kötü görünen boyayı sökmek istedim.
Bence bir plastik parçanın komple temiz bir şekilde tek seferde boyanması daha iyidir. Rengi de eşit durur bence. Ben bir araba kapı çıtası aldığımda boyanması gerekiyordu. Astar, boya, vernik almakla hiç uğraşmadım tertemiz boyatmıştım bir kaportacıya verip.Mesela şöyle yapsam komple boyayı sökmektense soyulan yerleri boyasam güzel dururmu