Doblo ön tampon boyatma

AbdullahAltınn

Azimli Üye
Doblo
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B RH +
Aracınız
Doblo
Modeli
Cargo
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2008
Renk
Bulut Beyazı
Merhaba arkadaşlar bende 2008 doblo var onun ön tamponunu boyatmak istiyorum fiyatı ne olur acaba bursa'da oturuyorum çok maaliyetli olurmu cevaplarınızı için teşekkürler

tamponu govde renginemi boyatmak istiyorsun yoksa duz siyaha mi? düz siyah yapicaksan sprey boya alip kendin boyarsan muhtemelen 200-300 tl tutar.boyasi zimparasi falan vs.kaportaciya gidersen muhtemelen 2000-3000 tl diyebilir🙂

Kendin yapsan 200-300 ü geçer. 1 kutu iyi sprey boya zaten en kötü 200-250 tl. En az 2 şişe gider. Üzerine vernik lazım. İşe başlamadan zımpara lazım. Zımpara üstü astar iyi olur.

Direk spreyi basarsan boya daha sonra dökülür, kusar, kötü görünür.

Kendi yapma maliyetin minimum 1000tl. Yani layığı ile yapacaksın. Adımlar ; Zımpara-Macun rötüş-Astar-1.kat Boya-2.kat Boya-Vernik

tamponu govde renginemi boyatmak istiyorsun yoksa duz siyaha mi? düz siyah yapicaksan sprey boya alip kendin boyarsan muhtemelen 200-300 tl tutar.boyasi zimparasi falan vs.kaportaciya gidersen muhtemelen 2000-3000 tl diyebilir🙂
gövde rengine boyanacak bulut beyazına

kendi üztündeki boya kötü o boyayı nsıl zımpara çıkartır hangi zımpara önerirsiniz
Boya sökücü sprey gibi ürünler iş görür diye düşünüyorum. Bana tavsiye etmişlerdi ama kullanmadım. Bizim panelvanın ön tamponun üst kısımlarında astarsız boyalı kısımlar var. Zamanla boyası da biraz kalktı ve o kötü görünen boyayı sökmek istedim.

Boya sökücü sprey gibi ürünler iş görür diye düşünüyorum. Bana tavsiye etmişlerdi ama kullanmadım. Bizim panelvanın ön tamponun üst kısımlarında astarsız boyalı kısımlar var. Zamanla boyası da biraz kalktı ve o kötü görünen boyayı sökmek istedim.
Mesela şöyle yapsam komple boyayı sökmektense soyulan yerleri boyasam güzel dururmu

Mesela şöyle yapsam komple boyayı sökmektense soyulan yerleri boyasam güzel dururmu
Bence bir plastik parçanın komple temiz bir şekilde tek seferde boyanması daha iyidir. Rengi de eşit durur bence. Ben bir araba kapı çıtası aldığımda boyanması gerekiyordu. Astar, boya, vernik almakla hiç uğraşmadım tertemiz boyatmıştım bir kaportacıya verip.

(link)
Bu satıcı dan tampon alan varmı güvenilir mi anlaşmalı kargo aras kargoymuş ve tamponun fiyatı sıfır boyalı 4500 tl

Bursa'da ön tampon boyama fiyatları, genellikle 300-600 TL arasında değişebilir. Fiyat, boyanacak tamponun durumuna, kullanılan boyanın kalitesine ve işçilik ücretlerine bağlı olarak farklılık gösterebilir. Eğer orijinal parça boyaması yapılacaksa, fiyat biraz daha yüksek olabilir. Ekstra işlem gerekmiyorsa, fiyatlar genellikle bu aralıkta olur.

Back