- Adı
- Can TANRIVERDİLER
- Kan Grubu
- A RH -
- Meslek
- Uçak Teknisyeni
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Active
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2007
- Renk
- Crono Gri
aynen abi güzel olur mesela d3 lerde 2.0 motor oldumu ön panjurda ''POWER'' yazıyo.....RAPTOR tarafından yazılan metin:
güzel bi fikir.hatta bagaj kapağındaki multijet yazısından ön panjurun sağ alt köşesine bi tane yapıştırsak daha da güzel olur...
mugen doblo!
yarın felan denicem bakalım nasıl olucak.... 🙂korkmaztaha tarafından yazılan metin:
logoyla panjur arasına ince bi tornavida sok biraz çağdışı bi yöntem ama logoyu panjura yapıştırdılarsa işe yarar ama klips flan tutuyosa klipsler kırılabilir
yok öyle bakıcam nasıl çıkartılır diye.........korkmaztaha tarafından yazılan metin:
ama tornavidayla panjuru deler veya kırarsan benden bilme 😀
yok kızmadı 😀 😀 Fotoğrafı gösterdim tamam dedi 😀 😀tLqA tarafından yazılan metin:
logosuz iğrenç duruyor. ayrıca baban kızmaz mı?
Nasıl çıkarttın bilgi verebilirmisin...fotoğrafı felan var mı???yusport tarafından yazılan metin:
ben çıkardım oldu
biliyorum nasıl olucak diye photoshop yapmaya çalıştım....tLqA tarafından yazılan metin:
yalnız plakayı silerek kendini kandırmışsın. plakalı olcak 🙂
bilgi için teşekkürler Baki abi. *tup*bakiergul tarafından yazılan metin:
Can kardeş loguyu tutan iki plastik geçme pim ve çift taraflı bant var ...tornavidayı tak araya pimler atıyor çek al ...En azından 2011 öyle benim önü çaldılar yenisini aldım 40 tl yerleştirdiler.............
eyw. abi sağol 🙂bakiergul tarafından yazılan metin:
Ne demek...............kolay gelsin........................