baki abi senin dediğin dil bizim dobloda önde yok sadece arkada var ön koltuk başlarınıda biz penseyle kollarından sağa doğru çevirip öyle çıkartıyoruz 🙂bakiergul tarafından yazılan metin:
Arkadaşım kafalığın takıldığı yerin orada siyah halkanın bir tanesinde dil vardır ....Bir elinle dile bas bir elinle kafalığı yerine takıp aşağı doğru bas kafalık yerine geçecektir....
kaç tl ye yaptırdın koltuk kılıflarını???? .......antipator tarafından yazılan metin:
koltuk kılıfı taktırdıktan sonra araba mahfoldu, adamlar nasıl beceriksizlerse artık bilemiyorum.
Arka 2li koltuk yaslanmıyor aşağıya doğru sertçe bastırıp öyle yaslayabiliyorum, sürücü koltuğuna oturunca tangur tungur ses geliyor bunları bozmak için eminim çok uğraşmışlardır.
acaba servise götürsem ücretsiz yaparlarmı daha 1 aylık araba
antipator tarafından yazılan metin:
80 tl ama okadar kaliteli kumaş değil
gidip göstermedin mi nasıl yaptın sen bunları diye?? 🙂antipator tarafından yazılan metin:
lanet gelsin sana kılıfçı *pissed*
fazla zaman geçmeden kesin git *tup*antipator tarafından yazılan metin:
İşten vakit bulursam mutlaka gidicem
bakiergul tarafından yazılan metin:
Bencede al götür kılıfı taktırdığın yere hatalarını düzeltsin danalar.....
Öyle değilmi ama kardeşim yaa....Bir yeri yaparken başka bir yeri bozan adamlara acaip uyuz ulurum.......Yaptığın işi ya adam gibi yapacaksın yada ...Kardeş ben bunu yapamıyorum sen ya kendin tak yada taktırttır diyeceksin...80 tl yi aslan gibi cebe indirdin ama nasıl olacak bu iş......ToeXicT tarafından yazılan metin:
aynen Baki abime katılıyorum ....
almazlarsa tüketici hakları derneğine şikayet et.........istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Vakit geçirme yarat. Aldığın malı bir hafta içinde sorgusuz sualsiz, memnun kalmadım diyerek geri iade edebiliyorsun.
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
almazlarsa tüketici hakları derneğine şikayet et.........istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Vakit geçirme yarat. Aldığın malı bir hafta içinde sorgusuz sualsiz, memnun kalmadım diyerek geri iade edebiliyorsun.