Doblo oksijen sensörü ?

Yunus Dere

Yeni Üye
Doblo
Adı
Yunus
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Arkadaşlar merhaba . Aracım Doblo 1.6 2019model. Motor ışığı yandı bilgisayara bağlayınca bu hata kodu çıkıyor usta oksijen sensörü değişmesi lazım temizlik bunlarda olmuyor dedi. Birde 5 tane varmış bu araçta sensör hangisi arızalı bir günümüzü alıyor uğraştırıyor dedi ne yapayım sizce
1000075918.webp

sıra bir sensör 1 diyor zaten yani hangisi olduğu söylüyor zaten eğer sıralama doğru ise odur

sıra bir sensör 1 diyor zaten yani hangisi olduğu söylüyor zaten eğer sıralama doğru ise odur
Valla bende öyle düşünüyorum zaten sensörü söylüyor işi bilen onun hangi sensör olduğunu bulması dakikalık olması lazım. Yetkili servise gitsem maddiyat olarak korkuyorum

Valla bende öyle düşünüyorum zaten sensörü söylüyor işi bilen onun hangi sensör olduğunu bulması dakikalık olması lazım. Yetkili servise gitsem maddiyat olarak korkuyorum
Korkma yetkili servise geç kaliteli iş kalitelide parası olacak

Çorlu'da partikül temizliği,carbon clean,emme manifolt temizliğini yaptırdım . Hem sorun düzeldi hemde araba canavar gibi oldu . Partikül %74 dolu çıktı

Çorlu'da partikül temizliği,carbon clean,emme manifolt temizliğini yaptırdım . Hem sorun düzeldi hemde araba canavar gibi oldu . Partikül %74 dolu çıktı
Her yıl yetkili serviste bakım yaptırırken partikül doluluk oranını ecu dan kontrol ettiririm tabi ki bakım yapıldığı için ücretsiz bakılıyor.Far ayarı,rötüş,kapı yağlama,iç dış yıkama da ücretsiz yapılıyor.Sanayide bakım yaptırmak bildiğiniz tanıdığınız işten anlayan dürüst ustanız yoksa yetkili servisten daha çok para ödersiniz emin olun.Yetkili serviste yapılan bakıımda yedek parçada garantilidir sanayide dükkandan çıkana kadar garantilidir aracınız.Multijet yan sanayi parçayı sevmiyor.

Ücreti ne kadar tuttu.

Kolay gelsin sensör bulup temizlemek bence kolay; ol sada artık şu kanaatdeyim , sensör kirkenmeye dolmaya başladıysa DPF , EGR Gaz kelebeği vs temizletmeye başlamak gerekir bence . Ücreti ne kadar bende merak ediyorum .

Back