Doblo Multimedya Cihazı

navimedia

Azimli Üye
Yeni gözdemizi nihayet seri üretime geçirdik.
Uzun züren zorlu bir süreçten sonra verdiğimiz karar doğrultusunda cihaz fotosunu sizlerle paylaşmak istedim.

blackpanther.tr@hotmail.com

hayırlı olsun..

Araç üzerinde uygulanmış resimler görme şansımız varmı emeğinize sağlık çok güzel olmuş

gzelmiş hayırlı olsun

d2 için bir tasarım düşünüyor musunuz ?

d2 için bir tasarım düşünüyor musunuz ? şimdilik hayır ANLOVE arkadaşım

2013 makyajlı doblo için bu Link kullanarak cihazın dobloda nasıl göründüğünü izleyebilirsiniz http://youtu.be/YAM5-snnVkY

Ben Telefon ile görüştüğümde 1100 TL demişlerdi 1 hafta önce tabi hala aynıysa bilinmez, Taksit yapıyorlarmı acaba 🙂 asıl soru o. Birde Rize'de taktırabilecek herhangi bir bayi anlaşmaları yok Trabzonda var. Bu yuzden almadım henüz.

d3 aracım olsa alırdım gerçekten güzel ürün

d2 için bir tasarım yapmanızı isteriz 🙂

d3 aracım olsa alırdım gerçekten güzel ürün

d2 için bir tasarım yapmanızı isteriz 🙂

d2 ve d3 için tasarım yapılabilir ama araçlara ihtiyaç olacak mühendisleri türkiyeye davet edip araçlar üstünde aracın beyni ve datalarını almaları gerek bu uzun bir süreç olucaktır cihazın hazılanması için

Ben Telefon ile görüştüğümde 1100 TL demişlerdi 1 hafta önce tabi hala aynıysa bilinmez, Taksit yapıyorlarmı acaba 🙂 asıl soru o. Birde Rize'de taktırabilecek herhangi bir bayi anlaşmaları yok Trabzonda var. Bu yuzden almadım henüz.

yapı kredi garanti bonus ve işbankası kartlar için taksit yapılır

rizede multimedia montajı yapan herhangi bir yerde yaptırabilirsiniz montajı çok basit araçtaki soketleri cihazı takıyorsunuz tv anteni ve kamerayı bağlamak yeterli oluyor elektrik bilgisi olan herkes yapabilir eğer montaj sırasında bir sorun olursa bizi arayıp bilgi alabilirsiniz 0212 438 34 50

SN. navimedia;

öncelikle sitemize yapmış olduğunuz katkıları takdir ile karşılıyor,çabalarınız için teşekkür ediyorum.

açtığınız başlıkları ilgili konu altında açmaya özen gösteriniz.böylece hem başlılarınızın üyelere ulaşması kolaylaşır,hem biz adminlerin yükü hafifler.

bu konuda duyarlı olmanızı rica ederiz.

konu tarafımdan taşınmıştır.

Back