Doblo Mini Karavan Yapımı

gaslihak

Aktif Üye
Doblo
Adı
GÖKHAN ASLIHAK
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Gaz yakıcı Cihazlar Uzmanı
Aracınız
Doblo
Modeli
Trekking
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2016
Renk
İNCİK GRİSİ
Günü birlik geziler ve kamp için ihtiyaçlarımı karşılayacak bir dolap ve yatak yaptım. kışa denk gelmesi kötü oldu artık bahara keyfini çıkarcam🙂 Asıl orjinal hali avrupada bu şekilde fiyatı 3000euro kadar.
DOBLO DOLAP (4).jpg

IMG_20141030_124643.jpg

Şu An bitmiş hali sol üst lavabo elektrikli muslukla dolabın arka tarfından su çekiyor. orta çekmece kaşık ve çatal vb araçlar için alt çekmece ocak orta göz buzdolabı sağ üst ve alt çekmeceler mutfak malzeme ve kiler dolabı olarak kullanılacak

Bundan sonraki aşama çamlara perde yaptırmayı ve arka bagaj kapağına çadır yaptırcam arka bagaj bölümü için aydınlatma yetersiz kalıyor led şerit çektircem.

IMG_20141030_124819.jpg

elektrikli ocak ve elektrikli lavabo dahil benzer bir uygulamanın fiyatını 2500 tl olarak almıştım geçen sene. size ne kadar'a mal oldu?

süper olmuş gerçekten elinize emeğinize sağlık doblo mini karavan için çok uygun keyifli gezmeler

emeğinize sağlık gerçekten güzel düşünülmüş bir proje

Super gozukuyor gezmeyi ve kamp hayatini sevenler icin guzel bir uygulama

elleriniz dert görmesin.güzel uygulama.

@anka2556
şu sevimliliğe bak çok güzelsib be doblo kaçak katlı halide güzel

Son bir senedir araştırdığım fakat sonuca bağlayamadığım bir işi siz başarı ile yapmışsınız;tebrik ediyorum.Yatak olayını nasıl hallettiniz acaba,resimlerin devamı varmı?

Benim gibi yapmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla lavabo,ocak ve diğer ahşap malzeme maliyetlerini yazabilirmisiz?
Birde aracın bagajından indirmek sorun oluyormu ağırlık bakımından;
vereceğiniz cevaplara şimdiden teşekkür ederim

@t0LgA
sadece ray ve kuluplara 300 tl verdim elektirkli musluk dolap su motoru için 300 tl mobilya malzemesi ve işçilik 1000tl toplam 1600tl

yatak için sitelerden süngerciden 7 cm kalınlığında sünger alındı ve kumaş diktirildi dikim işi eleri dert görmesin annem halleti sünger 1 tabakası 60 tl ye aldım.

yükleme ve bindirme için 2 kişi şart taşırken çekmeceleri çıkartıp taşıyorum bunun için 4 tekerlekli bir taşıma aparatıda yapmayı düşünmüyor değilim zira taşırken zor oluyor sürekli arabada taşımıyorum. ağırlık 80-100kg civarı tahmin ediyorum.

Ağır olmasının en büyük sebebi imalat aşamasında 18mm suntalam kullanıldı bundan sonra arkadaşlardan yaptıracak olursa kontraplak kullanmalarını tavsiye ederim.

Back