sayın navimedia yetkilisi multimedya cihazlarınızdaki navigasyon güncellemesini nasıl ve nereden yapabiliyoruz ?
sayın navimedia yetkilisi multimedya cihazlarınızdaki navigasyon güncellemesini nasıl ve nereden yapabiliyoruz ?
2 tür haritamız var igo8 ve dontpanic navigasyon yazılımı gücellermeleri kendiniz yapabilirsini yada istanbulda iseniz bir çay içmeye gelin biz güncelleriz haritayı
Doblo D2 kasa için uyumlu mu acaba? Montaj konusunda cihazın oturması konusunda bir problem yaşatır mı?
Multimedya sponsorumuz yarın buluşmamızda olacak...gerekli bilgileri öğrenip üyelerimize iletebiliriz...
3.Geleneksel Büyük İstanbul Buluşmasına katılırsanız gerekli bilgiyi alırsınız sayın sevgili değerli üye..Multimedya sponsorumuz yarın buluşmamızda olacak...gerekli bilgileri öğrenip üyelerimize iletebiliriz...
acaba fıyat bılgısı varmıdır arkadasımla bırlıkte 2 adet alsak kaca malolur ? 😀
3.Geleneksel Büyük İstanbul Buluşmasına katılırsanız gerekli bilgiyi alırsınız sayın sevgili değerli üye..Multimedya sponsorumuz yarın buluşmamızda olacak...gerekli bilgileri öğrenip üyelerimize iletebiliriz...
belli olmaz sen yine tedarikli ol abi 🙂)3.Geleneksel Büyük İstanbul Buluşmasına katılırsanız gerekli bilgiyi alırsınız sayın sevgili değerli üye..Multimedya sponsorumuz yarın buluşmamızda olacak...gerekli bilgileri öğrenip üyelerimize iletebiliriz...
tesekkur ederım serdar admınım. 🙂 yarın oraya ac karnıma gelecem malum aracı yıkatmak ıcın ayrıca erken kalkmam gerekecek.. pogaca falan varmı ? yoksa ben gelırken alayımmı ? 😛
belli olmaz sen yine tedarikli ol abi 🙂)3.Geleneksel Büyük İstanbul Buluşmasına katılırsanız gerekli bilgiyi alırsınız sayın sevgili değerli üye..Multimedya sponsorumuz yarın buluşmamızda olacak...gerekli bilgileri öğrenip üyelerimize iletebiliriz...
tesekkur ederım serdar admınım. 🙂 yarın oraya ac karnıma gelecem malum aracı yıkatmak ıcın ayrıca erken kalkmam gerekecek.. pogaca falan varmı ? yoksa ben gelırken alayımmı ? 😛
adet soylemen yeter 🙂 meyve suyu ve peynırlı pogaca ıyı gıder dıye dusunuyorum 🙂
tabikide geliyorum abi kambersiz buluşma olmaz 😀belli olmaz sen yine tedarikli ol abi 🙂)3.Geleneksel Büyük İstanbul Buluşmasına katılırsanız gerekli bilgiyi alırsınız sayın sevgili değerli üye..Multimedya sponsorumuz yarın buluşmamızda olacak...gerekli bilgileri öğrenip üyelerimize iletebiliriz...
sende gelıyorsun degılmı bosuna aldırma sakın 🙂 buz gıbı olur gercı ama ıdare edecez artık 😀