erdogan333
2011 Doblo 1.6 Mjet Elegance
Doblo- Kayıt
- 8 Ekim 2021
- Adı
- Erdoğan
- Kan Grubu
- 0 +
- Meslek
- Satış
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Elegance
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2011
- Renk
- Gri
Kısa ve uzun far modeli hangisi. H7 kısa mı mesela. Birde inwells csp nin X-treme ve X-treme plus modeli var. Hangisini seçmeliyimBen daha önce cogu marka ledi kullandim ama inwells csp led en iyisi aydinlatmasi falan kusursuz tavsiye ederim
Doblo uzunlar h1 kisalar h7 eger alabilirsen x treme plus cok fazla iyi ama uygun olsun dersen x treme de yeterli sahsen ben kullaniyorum mukemmel sonuc aliyorumKısa ve uzun far modeli hangisi. H7 kısa mı mesela. Birde inwells csp nin X-treme ve X-treme plus modeli var. Hangisini seçmeliyim
Kısa ve uzun far modeli hangisi. H7 kısa mı mesela. Birde inwell
Kısa ve uzun far modeli hangisi. H7 kısa mı mesela. Birde inwells csp nin X-treme ve X-treme plus modeli var. Hangisini seçmeliyim
Csp Philips in cipi diye bende onu almıştım memnunum H7 kısa h11 uzunlarKısa ve uzun far modeli hangisi. H7 kısa mı mesela. Birde inwells csp nin X-treme ve X-treme plus modeli var. Hangisini seçmeliyim
Kesinlikle aynı fikirde yimMerceksiz farlara takılan led ampüller karşıdan gelen insanın gözünü çok alıyor. Bence mercek olmayan araçların led takmaması gerekiyor.
Doblo uzunlar h1 kisalar h7 eger alabilirsen x treme plus cok fazla iyi ama uygun olsun dersen x treme de yeterli sahsen ben kullaniyorum mukemmel sonuc aliyorum
Uzun H1 mi H11 miCsp Philips in cipi diye bende onu almıştım memnunum H7 kısa h11 uzunlar
Sarı farlarla nasıl görüyor muşum dedim baya hoşuma gitti
Sislere bilerek almadım takması d3lerde zahmetli ve sisleri nerdeyse hiç kullanmıyorum
Yok ya sislerde pek zahmetli degil davlunbazi siyilip sisleri cikariyosunuzSonra sisleriCsp Philips in cipi diye bende onu almıştım memnunum H7 kısa h11 uzunlar
Sarı farlarla nasıl görüyor muşum dedim baya hoşuma gitti
Sislere bilerek almadım takması d3lerde zahmetli ve sisleri nerdeyse hiç kullanmıyorum
h1Uzun H1 mi H11 mi
Bu ürunun omru malesef kisa 1 2 ay dayanirsa iyidir birde cob ledler hem cok dagitiyor isigi bire karsidan geleni kör ediyo keske csp led teknolojisini inceleseydinizSizce nasıl burdan aldım
(link)
İç tavan LED’lerin cinsi nedir. Bilgin var mıBu ürunun omru malesef kisa 1 2 ay dayanirsa iyidir birde cob ledler hem cok dagitiyor isigi bire karsidan geleni kör ediyo keske csp led teknolojisini inceleseydiniz
Kaç mm oluyor. Led sipariş edeceğim de. Yada direk link de paylaşabilirsiniz.Sofit
önler 36 mmKaç mm oluyor. Led sipariş edeceğim de. Yada direk link de paylaşabilirsiniz.
Önler 36önler 36 mm
arkalar 41 mm
bagaj t10
benim aracım 2021 orta 41 mm d3le farklı olabilirÖnler 36
Orta tavan 39 mm. Çıkarttım ölçtüm