Doblo lastik hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan halan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

halan

Azimli Üye
Adı
hüseyin
Merhaba aranıza yeni katılıyorum.
benim 2006 model fiat doblo marka arabam var. lastikleri orjinal bridgeston 175/75/14 lastikleri var değistirmek istiyorum.Alternatif ebat olarak hangi ebaları tavsiye edersiniz.(yük taşınmayacak).Arastırdım ama kafam hala karısık.Yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar.

Merhaba aranıza yeni katılıyorum.
benim 2006 model fiat doblo marka arabam var. lastikleri orjinal bridgeston 175/75/14 lastikleri var değistirmek istiyorum.Alternatif ebat olarak hangi ebaları tavsiye edersiniz.(yük taşınmayacak).Arastırdım ama kafam hala karısık.Yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar.

jantlarıda değişeceksen 185/65/15 88H yada 92 T

jantları değiştirmek iştemiyorum.sadece farklı ebat taktırmak istiyorum
175/70/ 14 ebat olurmu?

takarsan olur ama toplam tekerlek çapı kaybı çok olur.aracın yakıtı artar.

185-70-14 olur lastiklerin boyu ve taban az büyür tabi yakıt birazcık artar yada 185-65-14 yaparsın taban genişler boyu az kısalır. 14 janttan yukarı gideyim dersende lastik fiyatları biraz daha yüksek olur. sende hangi ebat var bilemiyoruz ama d1 kasaların combi versiyonlarında 175-70-14 orjinal ebatı onunda reınforce olanı pahallı--- yazını yeni gördüm 185-70-14 sana yeter aynı ebat olur ama geniş taban olur.

eğer yakıt tüketiminde değişim arabanın süratinde değişim ve en önemliside dengede bozukluk istemiyorsanız orjinal ebatları takın

eğer yakıt tüketiminde değişim arabanın süratinde değişim ve en önemliside dengede bozukluk istemiyorsanız orjinal ebatları takın

*tup**tup**tup*

175/75/14 bridgestondan baska bu ebatlarda marka yok.varsa hangi modelde var arkadaslar?

akadaşlar 2013 dobloya 14" lastik taksak olur mu elimde var çünkü kar tipi

Back