Doblo Kış Lastiği Alanlar - Alacaklar

Hangi marka?

• Lassa

• Bridgestone

• Petlas

• Goodyear

• Michelin

• Continental

• Nokian

• Yokohama

• Pirelli

• Dunlop

• Diğer Marka

• Toplam katılım
    133
@kardelenkurt
lassalar dükkanda duruyodu şekline şemaline bakaydın abi

@yunus0635
kış lastiği mi?

e
@kardelenkurt
evet abi

@yunus0635
sıfır alacağım bakalım
seninkiler yıl kaç?

@kardelenkurt
ben satmıyorum zaten abi 2013tarihli yani tipine bak diye demiştim

@yunus0635
yok satıyorsun demedim anladım ben seni 3 yıl olmuş ömrü bitmiştir onların ne kadar kullandın bunları

@kardelenkurt
2 kış sadece

@yunus0635
tamam yarın bi bakarım ozaman onlara da

@kardelenkurt
bir şey olmaz Muratım. ben 5 yıl kullandım. bu senede kullanacam inşaallah. bakalım performans nasıl olacak. ama sıkıntı olacağını sanmıyorum.

@kardelenkurt
tamam abi

selam abilerim bizim D1 de geçen yıl aldığımız petlas (195*70*15 elegant olması lazım) 140 tl adet fiyatıyla almıştık yerli malı diye almıştık şuan 180tl karda tutuşu iyi ama buzda çok iyi değildi açıkçası

Bizde fiorinoda petlas almıştık ilk önlere almıştık kavşakta önler durup iki iç tur döndükten sonra arkalarada aldık tavsiyem marka ne olursa olsun önlere takılmasın sadece kışlık olarak arkalarında büyük önemi var

Sava eskimo sanada tavsiye ederim diğer konuyada yazdım ve bir bayi sahibinden de ilan vermiş çok uygun fiyatlı şuan @kardelenkurt

benn geçen yıl kışlıkları petlas aldım. adeti 125 tl den. aldıktan 2-3 hafta sonra şirket arabası fiorina ile ciddi buzlanma olan bir yere gitmiştim. öyle bir yere tutuş vardıki arabada lastik markasını merak ettim. lastikler LASSA idi. petlasta fena değil ama lassa almadığım için pişman oldum. mükemmel performans var. önümüzdeki yaz, yazlıkları değiştireceğim ve bu kesinlikle lassa olacak...

Biz d3te 195/60/16 syron kullanıyoruz int te gördüğüm yazilara göre genis taban kuru zeminde dar taban ıslak zeminde daha iyi yol tutusu sağlıyormuş onun icin orjinal ebat kisin daha iyi olur diye dusunuyorum

Arkadaşlar bende 205 55 16 pirelli almıştım.
Şuanda fazlasıyla memnunum.
Kara kışta Burdur,İsparta,Uludağ,Bozüyük yollarına gittim banamısın demedi.

Bugün benim lassa lastik ıslak zeminde muhteşem bir kızaklama yaptı havasını düşürdüm yine aynısını yaptı lassa wintus 2 kimseye tavsiye etmiyorum çok güvensiz bir lastik.......

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Merhabalar TEAM DOBLO AİLESİ,
Bizde bu büyük ve eşsiz ailenin birer bireyi olmaktan büyük mutluluk ve onur duyduğumuzu belirtmek isteriz.
Bundan sonra bu site üzerinden sizinle iletişim halinde olacağız. Sormak istediğiniz, danışmak istediğiniz ne olursa olsun size yardımcı olmaya çalışacağız.

Malum soğuklar geldiğinden hem can güvenliğimiz hem de yasal zorunluluk olarak kışlık lastiklerimizi takmamız gerekmektedir.
Bizde size özel kış lastiklerinde kampanya yaptık;

185/65R15 LASSA LASTİK 145 TL
195/60R/16 LASSA LASTİK 260 TL'dir.

İrtibat ve Randevu için: Ümit ALTIOK 533 376 36 05

NOT: FİYATLARIMIZA SÖKME TAKMA VE BALANS DAHİL OLMAKLA BİRLİKTE KDV DAHİL FİYATIDIR.

Back