Karaoglan1
Yeni Üye
Doblo- Kayıt
- 10 Mayıs 2020
- Adı
- Ibrahim SAYAT
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
- Motor
- 1.3 Multijet
Sadece tık diyorsa marş motoru kömürü olabilir.Bendeki arızaya benziyor çalıştırmak istediğinizde sadece tık diye bir ses mi geliyor?
Aynı sıkıntı benimde var. Isınınca geç alışıyorSelamunaleykum. Doblo multijet aracım isindiktan sonra stop edersem tekrar çalışmıyor. Nedeni konusunda yardımcı olur musunuz?
Siz baktırmadınız mı başka bir konuda da yazmıştım size.Üzerine fazla gitmeyin bir gün bir yerde bırakır sizi.Özellikle yaylalara çok çıkıyorum dağ başında bu şakayı yaptı bana Allahtan çalıştı 15dk bekledim.Şehire inince ilk işim sanayiye gitmek oldu elektrikçi arabayı denedi ve direkt marş otomatiği dedi.Değişeli 2 yıl oldu saat gibi çalışıyor.Aynı sıkıntı benimde var. Isınınca geç alışıyor
Mars komurunu değiştir. Yola devam sana net cevapSelamunaleykum. Doblo multijet aracım isindiktan sonra stop edersem tekrar çalışmıyor. Nedeni konusunda yardımcı olur musunuz?
Ama benimki marj basıyor çalışmıyor. Sizinkide oglemiydi kiSiz baktırmadınız mı başka bir konuda da yazmıştım size.Üzerine fazla gitmeyin bir gün bir yerde bırakır sizi.Özellikle yaylalara çok çıkıyorum dağ başında bu şakayı yaptı bana Allahtan çalıştı 15dk bekledim.Şehire inince ilk işim sanayiye gitmek oldu elektrikçi arabayı denedi ve direkt marş otomatiği dedi.Değişeli 2 yıl oldu saat gibi çalışıyor.
Marştan ses geliyor ama tam almıyor sizde galiba yine bununla alakalı bir durumdur.Otomatiginde yada komurlerde sorun varsa ısındığında almayabilir.Bende ısındığında marş hiç çevirmiyordu sadece tık diye bir ses geliyordu 10-15 dk sonra hiçbir şey yokmuş gibi çalışıyorduAma benimki marj basıyor çalışmıyor. Sizinkide oglemiydi ki