Doblo ile 1. Köprüden Geçmek

Just4KiLL

Yeni Üye
Adı
Burak
Var mı acaba sürekli geçen 🙂 Geçipte ceza almayan ya da alan. Şimdi sanırım otomatik şekilde araç cinsi tespit edilip ceza yazılıyor galiba.

rreis ben dün sabah geçtim sabah sıkıntı yok. çoğunlukla kapalı kasaları durduruyorlar ama birazda ordaki memura bağlı. otomatik algılama diye bir şey yok. sonuçta ogs yada hgs de araç 1. sınıf olarak gecçiyor. aynı model arabaların otomobil olarak geçenleri var. onu ayırt etmek imkansız. o teknoloji daha bizde yok

Polis çevirmediği sürece sıkıntı yok arada ben geçiyorum herhangi bir ceza gelmedi şimdiye kadar

ben de ikisinden de geçtim sıkını olmadı şimdiye kadar

dayım önceki gün geldi.sıkıntı yokmuş.

3 senedir her ay geçiyorum hiç sıkıntı olmadı ama tabi saat çok önemli sabah 9:30 akşam 4:30 arası zaten kontrol olmuyor daha dogrusu izin belgeli araçlar gecebiliyor onun içişn kontrolde etmiyorlar polis çevirmedikce sıkıntı yok

abi biz 2 senedir hergün geçiyoruz sıkıntı olmadı şu ana kadar ama memura bağlı birazda 🙂

Genelde sıkıntı olmasa da bazen memuruna denk gelebiliyor. Benim plakaya 1 sefer ceza gelmişti 3-4 ay kadar önce. Not alırken memuru da görmüştüm.

Ben bu durumu köprüde çalışmış polise sormuştum.
Ruhsatta kamyonet yazıyorsa 1.köprüden geçişin yasak ama camlı olduğu ve mal taşımıyorsan bir şey demiyoruz demişti.
Bende geçtim birkaç kez bugüne kadar sorun olmadı.

Back