Sergio Burak ÇALIŞIR
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 11 Ağustos 2021
- Adı
- Sergio Burak ÇALIŞIR
- Kan Grubu
- 0 +
- Aracınız
- Doblo
Prodizeli deniyelim bi 1 senedir opet kullaniyorum bu aralar fazla yakıyor gibime geldi baska petrolleri araştıracaktim iyi oldu bu teşekürler3 yıl yakıt güvencesi nedeniyle opet kullandım daha sonra 6 ay BP kullandım.Bir kaç defa shell aldım.Son 2-3 yıldır petrol ofisi prodizel alıyorum.Petrol ofisi prodizel km çekiş olarak en beğendiğim yakıt oldu.Petrol ofisi farklı.Bir iki depo kullanın farkı göreceksiniz.Opetten alırken yakıt dayanmıyordu arabaya.
Nasıl %6 indirimli alıyorsunuz?Aracın çekiş ve km mesafe olarak kıyasladınız mı diğer istasyonlarla?Ben lukoil kullanıyorum.Abim yıllardır lukoilden alıyormuş.Bende ordan alıyorum.Hemde %6 indirimli olunca güzel oluyor .
Maximum mobilden doldur geç ayarlıyorsun .%6 indirim veriyor.Nasıl %6 indirimli alıyorsunuz?Aracın çekiş ve km mesafe olarak kıyasladınız mı diğer istasyonlarla?
Ekstra indirim yapılıyor mu TP de?Denemek için alacağım bir ara.TP Deneyin derim hem yakıtı kalın az yakıyor hem de indirimli
Evet tp uygulamasını indirinEkstra indirim yapılıyor mu TP de?Denemek için alacağım bir ara.
İndirdim uygulamada indirim vs.görünmüyor.Evet tp uygulamasını indirin
İstasyona gidince konumdan pompa no ile alınıyor indirim var siz yeterki istasyona gidin ✌İndirdim uygulamada indirim vs.görünmüyor.