Doblo Doblo için hangi yakıt istasyonunu tercih ediyorsunuz

Sergio Burak ÇALIŞIR

Azimli Üye
Doblo
Adı
Sergio Burak ÇALIŞIR
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Doblo için hangi yakıt istasyonunu tercih ediyorsunuz motor performansı hangi petrolde daha iyi hangi petrolün yakıtını aldığınızda aracınız daha az yakıyor?

Opet zor kalırsam shell.ama az mı yakar cokmu hesaplamadim.kaliteli olduğunu biliyorum duydum.

3 yıl yakıt güvencesi nedeniyle opet kullandım daha sonra 6 ay BP kullandım.Bir kaç defa shell aldım.Son 2-3 yıldır petrol ofisi prodizel alıyorum.Petrol ofisi prodizel km çekiş olarak en beğendiğim yakıt oldu.Petrol ofisi farklı.Bir iki depo kullanın farkı göreceksiniz.Opetten alırken yakıt dayanmıyordu arabaya.

3 yıl yakıt güvencesi nedeniyle opet kullandım daha sonra 6 ay BP kullandım.Bir kaç defa shell aldım.Son 2-3 yıldır petrol ofisi prodizel alıyorum.Petrol ofisi prodizel km çekiş olarak en beğendiğim yakıt oldu.Petrol ofisi farklı.Bir iki depo kullanın farkı göreceksiniz.Opetten alırken yakıt dayanmıyordu arabaya.
Prodizeli deniyelim bi 1 senedir opet kullaniyorum bu aralar fazla yakıyor gibime geldi baska petrolleri araştıracaktim iyi oldu bu teşekürler

Geçen BP puanı gelmişti sigortam net kampanyasından (100+30 aldım)az bir miktar aldım.Fakat Prodizeli mümkün değil yakalayamaz.Prodizel için size kamyon yakıtı vs.derlerse umursamayın alın test edin bütün yakıtlar euro dizeldir.Ama en az bir depo doldurun aynı mesafe ve şartlarda önceki yakıtınızla kıyaslayın.50-100 lira ile anlamanız zor olur aradaki farkı.

Neredeyse 5 yıl olacak opet ultraforce euro dizel aldım hep. Memnunum şikayetim yok.

Ben lukoil kullanıyorum.Abim yıllardır lukoilden alıyormuş.Bende ordan alıyorum.Hemde %6 indirimli olunca güzel oluyor .

Ben lukoil kullanıyorum.Abim yıllardır lukoilden alıyormuş.Bende ordan alıyorum.Hemde %6 indirimli olunca güzel oluyor .
Nasıl %6 indirimli alıyorsunuz?Aracın çekiş ve km mesafe olarak kıyasladınız mı diğer istasyonlarla?

Ben BP den almaya başladım. Bir sene Shell kullandım sanki km olarak bana düşük geliyordu. BP km konusunda daha iyi geldi. Çekiş olarak bir fark görmedim. Ayrıca BP clup kart puan olarak 200 TL ve katlarında 10 TL ye denk gelen puan (1000 puan) veriyor buda %5 indirim demek oluyor, ve aldığınız yakıtın önce puanını yükletip, arkasından puan kullanıp 190 TL ödeme yapabiliyorsunuz.

(link)
(link)
(link)
axess veya maximum kart sahipleri Petrol ofisinin kendi kampanyasıyla birleştirerek axess ile 500 TL lik yakıt alımına 80 TL maximum ödegeç ile 600 TL lik yakıt alımına 90 TL kampanyalı alabilirsiniz.KEsinlikle petrol ofisini deneyin.

TP Deneyin derim hem yakıtı kalın az yakıyor hem de indirimli

Ben son 1 yıl içinde opetin verdikleri hariç 750 liraya yakın opet yakıt puan kullandım. Çek kazan ve qumpara uygulamasındaki opet yakıt puan veren kampanyaları takip edin. Opetin kendiside yakıt puan veriyor oradan da 150 lira civarı puan almışımdır. Benim bir yıllık yakıt harcamam 3-4 bin arasında zaten ucuz mazot almış kadar oldum bu kampanyalar sayesinde.

Ben hep opet kullanirdim ama bir uzun yolda shell ile doldurdum ve bir daha opete ugramaz oldum. Opetin yakiti cok hizli tukeniyor ve bunu daha once birkac yerde daha gormustum ama denemedigim icin farki anlayamamistim. Artik sadece shell aliyorum.

Back