Doblo iç aydınlatma

Ali Efe GİRİT

Yeni Üye
Doblo
Adı
Ali Efe
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Sa doblo d3 iç aydınlatma ledleri alıcam soket tiplerrii nedir? Özellikle ön iki lazım

Ben bundan taktırdım, gündüz gibi oldu desem yeridir.

Dosyalar

• IMG_20211118_013205[1].jpg
    IMG_20211118_013205[1].jpg
    1 MB · Okunma: 69
Önler 36mm
Orta tavan 41mm
Tip sofid Led
Plaka t10 model
Bagaj da t10 model

Yanlız söylemek gereken birşey var iç aydınlatmalar elektronik devre üzerinden geldiği için LED takınca tam sönmüyor bunun için LED arti ve ekşi ucuna kısa devre edecek şekilde direnç bağlaman gerekiyor ve ayrıca plaka lambası beyine bagli onu LED takarsan arıza ikaz lamban da yanar (nedeni LED düşük voltaj çektiği için beyin onu patlak algılar ve arıza lambasi yanar)

Sanırım bagaj içindeki t10 ampul içinde geçerli, bu gün şerit led döşedim pandizotun kenarlarının geldiği çıkıntılara, hem sağa hem de sola, ama arıza lambası yaktı acaba fazla amper çektiği içinmidir?

Sanırım bagaj içindeki t10 ampul içinde geçerli, bu gün şerit led döşedim pandizotun kenarlarının geldiği çıkıntılara, hem sağa hem de sola, ama arıza lambası yaktı acaba fazla amper çektiği içinmidir?
Merhaba bagaj içindeki T10 ampulü iptal mi ettiniz yoksa hem şerit LED hem T10 LED mi yanıyor

Merhaba, t10 lamba yanmıyor, ampulü söktüm. Şerit LED’lerin elektriğini doğrudan t10 ampulun oturduğu yerden (ismini bilmiyorum) aldım.

Önler 36mm
Orta tavan 41mm
Tip sofid Led
Plaka t10 model
Bagaj da t10 model
Kralım plakaya hangi LED marka takınca arıza yakmıyor ben bi tane aldım t10 LED taktik arıza verdi ama yanıyordu bende park lambalarına taktım .

Back