Doblo Hakkında

serkanortanca

Onursal İzmir Yöneticisi
Başka Araç
Adı
YİĞİT SERKAN ORTANCA
Kan Grubu
B RH +
Meslek
Özel kolluk
Aracınız
Başka Araç
Modeli
Diğer Model
Araç Yılı
2007
Renk
Metalik Gri
Arkadaşlar merhaba

2002 Model fiat DOBLO CARGO 1.9 D SX husisi araçç aldım , aldım ama hiç bir araştırma yapmadan aldım hoşuma gitti al benisi vardı ve aldım. allah izin verirse aracı temizledikten sonra fotoraflarını paylaşacağım.
Araç hakkında hiç bilgim yok , siz değerli arkadaşlarıma sorarak herşeyi öğrenicem inş.

İlk sorum bu DOBLO CARGO 1.9 D SX ne anlama geliyor iyi mi kötü mü?
bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim

TEŞEKKÜRLER

motorla ilgili bir bilgi veriyim turbo yok...

sx modelinde gösterge farkı , (devir göstergesi var motor sıcaklık göstergesi var) kapı döşeme farkı ve klima vardır. yalnız anlamadığım sonradan koltuk atılan araç nasıl hususi oluyor...???.

Bilgiler için teşekkür ederim
ben kısacası şöyle söyliyeyim.
ARAÇ BİLGİLERİ

PLAKA 45C4423
CİNS OTOMOBİL
MODEL 2002
MARKA FIAT TİP DOBLO CARGO 1.9 SX(TADİL)
NET AĞIRLIK 1310
SİLİNDİR HACMİ 1910

Kliması var evet zar zorda olsa çalıştırdım 🙂) başkalarına sora sora ama ekranda devir saati yok hız göstergesi var 5 koltuk ama kapının ilk yanındaki koltuk sanki sonradan ekleme yapılmış gibi tekli

çok yakar derken km 350 krş yakar mı

çok teşekkürler

başlığı 1.9 D SX ... diye atsaydınız bu model aracı olanlar tarafından daha fazla ilgi çekerdi ve aracı kullananlardan daha fazla yardım alabilirdiniz.
35 kuruş yakar tabi ama uzun yolda bu rakamın altına düşebilir de..

tekrar hayırlı olsun. hayırlı forumlar.

şehir içi 35 kuruş çok normal.arkadaşta 1,3 1998 hunday var.tüplü o bile 35 krş yakıyor.aracınız büyük bir ihtimal sonradan açma o yüzden tekli koltukludur .ve düzgün görünmeyebilir..bende de vardı tadilatlı görünüyordu ama fabrika çıkışlı orjinal koltuklu idi.hayırlı olsun.vergiyi kasko değerine göre bir alt limitten yatırabilirsiniz.hoşgeldiniz.

sonradan açılma abi senin doblon ve önceden kapalı kasalardan açılan dobloları otomobil ruhsatlı yapabiliyorduk burada da var öle sonradan açma otomobil ruhsatlılar ve dolmuştalar

aracının fotolarını eklersen daha net bilgi verebiliriz orj mi sonradan açmamı olduğunu net söyleriz

gerçekten hayatımda ilk defa bi form sitesine üye oldum ve çok mutlu oldum yardımlarınız için çok çok teşekkürler. cumartesi günü araamı sanayiye götürüp komple bi bakıma sokucam sonradan da gelin gibi temizlicem sonrasına allah izin verirse bol bol resimlerini paylaşırım.

35 kuruş yakıyorsa razıyım şahine harcadığım gaz parasıyla dobloyla türkiye turu yapardım belkide 🙂🙂 2 senede

meteköse bağışla kardeşim ilk defa form sitesine üye olduğum için zamanla öğrenecem inş kuralları

güle güle binin
sanırım sonradan açma ve hususiye çevrilmiş
o zamanlar tadilat projesi ile oluyordu

rica ederim.
sanayi tecrübelerini de paylaşırsan seviniriz.
bir de ruhsatında 'tadilat' diye belirtmişsin zaten. arkadaşlar 'sanırım sonradan açma' yazmış, gözden kaçmış galiba.
tekrar hoş geldin, güle güle, keyifle kullan. hayırlı forumlar.

Gülerek kullan arkadaşım hayırlı uğurlu olsun

herkeze teşekkürler ALLAH razı olsun. Rabbim kimseye kaza bela vermesin inş .

rica ederim.
sanayi tecrübelerini de paylaşırsan seviniriz.
bir de ruhsatında 'tadilat' diye belirtmişsin zaten. arkadaşlar 'sanırım sonradan açma' yazmış, gözden kaçmış galiba.
tekrar hoş geldin, güle güle, keyifle kullan. hayırlı forumlar.

benim araçta tadilatlı görünüyordu fakat orjinal koltuklu idi.

benim aracı satınca sigortayıda sonlandırdık doğal olarak. 66 lira geri iade ettiler bugün 🙂

tadilat bile olsa bi sakıncası olmaz sanırım sonucta otomobil yazıyor 2 yılda vizeye sokucaz

evet o özelliği güzel bende de vardı .

kaça aldınız aracınızı?

5 yaşını doldurmuş araçlarda yine otomobil ruhsatlıya çevirilebiliyor diye biliyorum.
Bir arkadaşım geçenlerde 2007 model Doblo'sunu taksiye soktu. Daha öncesinde ruhsatında kamyonet yazıyordu.

Back