Doblo Gündüz Sürüş Farları / Ön Park Lambası Nasıl Sökülür?

StabilMen

Yeni Üye
Doblo
Adı
Sami
Kan Grubu
A RH +
Aracınız
Doblo
Merhaba,

2019 Model Fiat Doblo Ön Gündüz Sürüş Farları / Ön Park Lambası Nasıl Sökülür ve Montajı yapılır? Siyah soketli olan sarı kablolu yeri nasıl çıkartabiliriz?

Az çeviriyorum boşluk oluşuyor çekiyorum çıkmıyor. Zorlayıp zarar vermek istemiyorum tam tekniğini bilen var mı?

Lamba gördüğüm kadarıyla W21W

Dosyalar

• 20210527_142746.jpg
    20210527_142746.jpg
    428,5 KB · Okunma: 34
Onlari hangisini sokecekseniz cevirip sokuyorsunuz yarim tur attirip cekip cikariyosunuz

Merhaba,

2019 Model Fiat Doblo Ön Gündüz Sürüş Farları / Ön Park Lambası Nasıl Sökülür ve Montajı yapılır? Siyah soketli olan sarı kablolu yeri nasıl çıkartabiliriz?

Az çeviriyorum boşluk oluşuyor çekiyorum çıkmıyor. Zorlayıp zarar vermek istemiyorum tam tekniğini bilen var mı?

YouTube videosu var

Merhaba,

Gündüz lambasını bakarak bulabilirsiniz önce kendi ekseninde çevirip öyle çıkarın plastik far sıcaklığından eriyip ucu yapışmış olabilir. Akü olan tarafa elinizi sokarken dikkat edin derim.

Gunduz farina beyaz led taktim yanmiyor.ariza yazisi yaziyor. Watt düşük geliyor. Kaç ohm direnç takmaliyim

Back