2 2009doblo Azimli Üye Kayıt 27 Mart 2011 Mesaj 14 28 Mart 2011 #1 el freninin arka tarafı nasıl korunur yani çizildiği için soruyorum.Cevap Verenlere Teşekkürler
D Dark Knight Fenomen Üye Kayıt 13 Kasım 2010 Mesaj 1.899 28 Mart 2011 #2 Şu direksiyona yapılan kaplamalar var ya ondan yaptırabilirsin.
doblo vip premio Onursal Yönetici Kayıt 16 Ekim 2009 Mesaj 11.568 Yaş 34 Adı OĞUZ Kan Grubu A RH + Şehir İstanbul Modeli Araç Yılı 2015 Renk BRONZ KAHVE 28 Mart 2011 #4 o arayada güzel bi paspas al bence ben öyle yaptım zaten o halı olan yerede bence basmayın çok kirlenir
o arayada güzel bi paspas al bence ben öyle yaptım zaten o halı olan yerede bence basmayın çok kirlenir
2 2009doblo Azimli Üye Kayıt 27 Mart 2011 Mesaj 14 28 Mart 2011 #5 paspas varda o el freni çok strese sokuyor beni çiziliyor o resimde benim değil zaten internetten buldum benim kamerada sorun vardıda
paspas varda o el freni çok strese sokuyor beni çiziliyor o resimde benim değil zaten internetten buldum benim kamerada sorun vardıda
RAPTOR Fenomen Üye Kayıt 18 Aralık 2009 Mesaj 4.136 Modeli Renk Beyaz 29 Mart 2011 #6 2009doblo tarafından yazılan metin: el freninin arka tarafı nasıl korunur yani çizildiği için soruyorum.Cevap Verenlere Teşekkürler Hepsini görüntüle... kardeşim ben kapı eşiklerini el freninin arkasını falan kağıt bantla kaplıyorum.kapı eşiklerinin korunması başlığı altında resimleri var.temizliği kolay.sök at bantları yeni yapıştır bitti! resimleri linkte var:(link)
2009doblo tarafından yazılan metin: el freninin arka tarafı nasıl korunur yani çizildiği için soruyorum.Cevap Verenlere Teşekkürler Hepsini görüntüle... kardeşim ben kapı eşiklerini el freninin arkasını falan kağıt bantla kaplıyorum.kapı eşiklerinin korunması başlığı altında resimleri var.temizliği kolay.sök at bantları yeni yapıştır bitti! resimleri linkte var:(link)