Yardım Doblo d4 ses sistemi

Furkankahraman

Azimli Üye
Doblo
Adı
Furkan
Kan Grubu
AB RH +
Aracınız
Doblo
Motor
1.6 Multijet
Öncelikle selamünaleyküm. Foruma yeni üye oldum. Daha önce aynı konu açıldı mı bilmiyorum bulamadım bu yüzden konu açtım. Yanlış birşey yaptıysam affola.
2017 Doblo Trakking'e biniyorum.ses sitemini bass ve amfi kullanmadan güçlendirmek istiyorum. Diyeceğim şu ki orjinal hoparlörlerin yani sıra arka pandizota iki tane hoparlör koysam acaba teybin çıkışı kaldırır mı. Ses sistemi hakkında pek bilgim yok. Yardimcı olursanız sevinirim.

Teyip kaldırırda kalitede pek fark olmaz arkadaşların yaptığı uygulamalara göre.

Mevcut kapı hoparlörleri kaliteli bir marka ile değiştirerek daha iyi sonuç alabilirsin. Ebat büyütme yapılabilir. Bununla ilgili konu vardı. Mevcut sistemde hoparlör sayısını artırmak gereksiz bir uygulama olur. Ben şansımı denemek istiyorum dersen. Mevcut pandizota takmak yerine hazır yapılmış pandizot alabilirsin. İnternet te aratırsan hazır satan firmalar var. Pandizota göre hoparlör almak daha ekonomik olur.

Doblo 3 orjinal kapı kolunu 16 cm midrange değişimi resimli anlatım

Hocam kapı ve bagajlardakini büyültmek aklıma geldi ama fiyat yükselir diye düşündüm. Teyp açısından bı sıkıntı yaşar mıyım acaba. Teyp besler mi

Mevcut hoparlöre paralel bağlanacağı için teyp besler. Fakat sesi fazla açtığınızda bozulmaya başlar. Sonuç olarak teyp çıkışını bölmüş oluyorsunuz.

Anladım hocam teşekkür ederim yardımınız için.

Anladım hocam teşekkür ederim yardımınız için.
Selamın aleyküm abi hiç uğraşma bende peşinden koştum amfisiz yapıyim ediyim diye çok hoparlör denedim ses bile vermiyoe düzgün teyp yetmiyor. Benim araç 2017 easy paket doblo teype bi dönüştürüce deck bass istemiyorsan bi 1000w lık amfi koy 4-6 tane de düzgün mid olur komponent olur koy yeteceğini düşünüyorum. Amfisiz hiç yorma kendini bende boşa uğraştım

Selamın aleyküm abi hiç uğraşma bende peşinden koştum amfisiz yapıyim ediyim diye çok hoparlör denedim ses bile vermiyoe düzgün teyp yetmiyor. Benim araç 2017 easy paket doblo teype bi dönüştürücü deck, bass istemiyorsan bi 1000w lık amfi koy 4-6 tane de düzgün mid olur komponent olur koy yeteceğini düşünüyorum. Amfisiz hiç yorma kendini bende boşa uğraştım

Back